Castiga un tratament facial (adaugat marţi, 05.10.2010 06:15 de iLeen ) [ Raspunde]
Concurs: Spune-ne cum ar trebui sa fie cosmeticiana ideala pentru tine si ce parere ai despre varietatea de servicii oferite de www.salonyrys.ro . Castiga cele mai bine argumentate 2 raspunsuri. Concursul se va incheia la data de 20 octombrie.
|
lumi_ni_ta
boboc
5 posturi
|
Cosmeticiana ideala este aceea care in prima faza iti analizeaza tenul,tipul acestuia si in functie de acesta trece la treaba!Bineinteles ,trebuie sa fie o persoana deschisa,sociabila si intelegatoare in raport cu clientii.Cam atat.E mult? Nuu!
|
yoanayd
boboc
2 posturi
|
Primii pasi care ii fac intr-un salon de infrumusetare as dori sa-mi fie intampinati de o atmosfera calda si prietenoasa unde sa ma pot simti in largul meu.Cosmeticiana ar trebui sa dea dovada de profesionalism,de a fi o persoana comunicativa,destinsa....,mai mult sau mai putin sa-mi devina prietena.
Cat despre vizitarea pe site-ul salonyrys.ro si parerea mea vizavi de serviciile oferite este una cat se poate de afirmativa.Serviciile mi se par complete si dotate cu ustensile destul de evoluate.Mi-as dori ca sa pot vizita acest salon care mi-a facut o impresie destul de buna.
|
Monis
boboc
4 posturi
|
Cosmeticiana ideala pentru mine trebuie sa fie o persoana deschisa,sociala,dispusa sa ma ajute in orice problema,cu sfaturi si bineinteles sa`mi ofere ajutorul prin profesionalism,incredere si bunavointa. Serviciile salonului Yrys mi se par extraordinare ( atat ca preturi cat si ca eficacitate) si foarte utile. Mi`as dori sa le pot incerca.
|
gaga
boboc
1 posturi
|
O cosmeticiana are multe responsabilitati dupa parerea mea. trebuie sa fie o profesionalista desavarasita in tot ceea ce face si ce e cel mai important sa isi faca toti clientii sa revina cu drag si alta data. Cosmeticiana ideala trebuie sa fie receptiva la toate nevoile clientei, sa o indrume catre pasii cei mai importanti ai unui tratament, sa ii dea sfaturi care o pot ajuta cat mai mult sa-si mentina un ten frumos. Si in cele din urma cosmeticiana ideala trebuie sa ii dea increderea clientei ca o poate transforma cu ajutorul mainilor ei intr-o printesa.......
|
ClaudiaLungu
boboc
4 posturi
|
Cosmeticiana ideala ar trebui sa fie bine pregatita profesional,intelegatoare si calma.Salonul are multe tratamente si servicii: curatare ten, curatare puncte negre, tratament de intretinere, tratament NOVACID +, tratament Botu VIP, epilari, masaje.
|
crysyana
boboc
2 posturi
|
Cosmeticiana ideala ar trebui sa fie in primul rand o profesionista, sa stie sa faca o diagnosticare corecta dar si sa recomande un tratament adecvat. Totodata trebuie sa fie amabila si sa zambeasca cat mai mult, pentru a-ti induce o stare de bine, sa faca sa te relaxezi si sa te simti rasfatata. Un alt aspect important: sa respecte programarile ,igiena si clienta.
Am vizitat si siteul http://www.salonyrys.ro/ , din cate am vazut serviciile oferite sunt de calitate, atmosfera este primitoare si te poti lasa cu incredere pe mana lor. Sper sa ajung acolo si sa-mi confirme faptul ca sunt niste profesionisti!
|
oldwitch
boboc
6 posturi
|
Cosmeticiana ideala...profesionista, discreta, cu tact, cu un strop de umor...ce mai! O prietena!
Salonul Yrys este remarcabil datorita varietatii serviciilor oferite - pare genul de loc in care ai dori sa-ti petreci o zi de rasfat...sau mai multe :)
|
mmbaciu
boboc
1 posturi
|
Ar trebui sa fie orientata catre client, sa aiba cunostinte solide in domeniu, avand in vedere ca trebuie sa cunosca foarte bine tipurile de ten si mai ales produsele existente in domeniu;
Destul de comunicativa, prietenoasa facand posibila apropierea cu clientul caruia trenuie sa-i redea increderea cuvenita.
Nu in ultimul aspectul, sa fie foarte bine ingrizita si fara elemente extravagante, propria ei imagine sa denote increderea ca munca ei si produsele si aparatura folosite sunt de incredere.
Tot timpul cu un aer optimist si sa incurajeze clentul atat cu sfaturi practice cat si sa utilizeze pruse calitative.
Vizitand site-ului salonyrys.ro mi-a dat impresia ca se adreseaza tuturor categoriilor de varsta si problematica , prin acesta gama variata de servicii denota seriozitate si o grija pentru orice tip de client in care poti avea incredere ca este rezultatul cautarilor si framantarilor tale.
|
iLeen
Administrator
74 posturi
|
Concursul a luat sfarsit! Castigatoarele vor fi anuntante in cel mai scurt timp.
|
iLeen
Administrator
74 posturi
|
Castigatoarele sunt mmbaciu si crysyana. Felicitari!
|
crysyana
boboc
2 posturi
|
multumescc!!! este o mare surpiza pentru mine!
|
|
Re: Castiga un tratament facial
|