Concurs 4passion.ro (adaugat luni, 05.07.2010 02:52 de andreea_toptan )   [Raspunde]

Concurs: Castiga una din cele doua lenjerii intime oferite de www.4passion.ro. Ce trebuie sa faci? Intra pe www.4passion.ro si scrie-ne care este plaja ideala unde ai vrea sa iti petreci concediul din aceasta vara si ce costum de baie alegi si de ce (in functie de corpul tau, de ce te avantajeaza). Castiga raspunsul cel mai inventiv. Concursul se va incheia pe data de 20 iulie.
in3ditpisoi
boboc
1 posturi
vineri, 16.07.2010 05:02   [Raspunde]

miar placea sami petrec vacanta pe o plaja din africa de sud fosrte frumos....cu un costum de baie....care sa te bronzezi peste tot corpul...nu lasa urme..trece soarele prin el:X:*
wildsoul
boboc
4 posturi
luni, 19.07.2010 01:44   [Raspunde]

http://www.4passion.ro/products/430-costume_de_baie/3847-set_juicy_bikini_lxl.mbs
Aceste este costumul de baie ales, este un costum foarte chic, atrage privirile prin modelul lui unic si sexy, pune in evidenta tot ce vrei sa puna si ascunde ce vrei sa ascunda.
Plaja ideala este acolo unde ma simt bine, la mare nu am fost decat de doua ori( odata cand eram la gradinita si a doua oara la facultate) asa ca prea multe despre ele nu stiu, si sa vorbesc din auzite sau vazute( poze) nu-mi place, parerile sunt subiective si daca nu imi formez eu o parere proprie nu-mi place sa vorbesc despre ale altora. Plaja ideala este acolo unde iti place tie, unde te simti bine si conteaza mult persoanele( persoana) cu care mergi.
callmealexa
boboc
1 posturi
luni, 19.07.2010 07:56   [Raspunde]

Plaja ideala pentru vacanta mea este cu siguranta cea din Antalya. Este un cadru minunat, ca un paradis al verii. Costumul de baie pe care mi-ar placea sa il port este cu siguranta "Costumul de baie Tokio MT3" deoarece m-as simti cu adevarat sexi in el si cu siguranta m-as face remarcata.
lumi_ni_ta
boboc
5 posturi
marţi, 20.07.2010 01:53   [Raspunde]

http://www.4passion.ro/products/430-costume_de_baie/4131-costum_de_baie_litchi_xs.mbs.Acesta este costumul de baie care m-ar avantaja si m-ar face sa ma simt o bomboana intr-un...ocean!Destinatia care imi face cu ochiul anul acesta ar fi Tenerife.Bineinteles vacanta ideala nu poate fi petrecuta fara persoana iubita,indiferent de destinatie!
vulpy
boboc
7 posturi
vineri, 23.07.2010 03:37   [Raspunde]

Astept cu nerabdare castigatorii draga ILEEN...
vulpy
boboc
7 posturi
vineri, 23.07.2010 03:37   [Raspunde]

Astept cu nerabdare castigatorii draga ILEEN...
andreea_toptan
Administrator
43 posturi
vineri, 23.07.2010 03:53   [Raspunde]

Castigatorii vor fi anuntati la inceputul saptamanii care urmeaza! Se analizeaza raspunsurile pentru a putea descalifica userii care au copiat ideile celorlalti participanti. Va multumim!
Re:
astept cu nerabdare castigatorii draga ileen
andreea_toptan
Administrator
43 posturi
marţi, 27.07.2010 01:18   [Raspunde]

Castigatoarele sunt Ania si love story. Felicitari!
Ania
boboc
7 posturi
joi, 29.07.2010 01:53   [Raspunde]

Ania
boboc
7 posturi
joi, 29.07.2010 01:54   [Raspunde]

Va multumesc foarte mult! Am fost tare fericita cand am afkat! Abia astept sa o primesc! Mii de multumiri!
erikaeva3
boboc
3 posturi
joi, 05.08.2010 23:00   [Raspunde]

felicitari castigatorilor
Ania
boboc
7 posturi
vineri, 03.09.2010 08:10   [Raspunde]

Inca nu a ajuns premiul, se stie ceva? multumesc!
andreea_toptan
Administrator
43 posturi
luni, 06.09.2010 06:10   [Raspunde]

Buna ziua,

Premiul a fost trimis prin Posta Romana pe data de 23.08 la adresa indicata in mail-ul primit de la dumneavoastra.
Re: Concurs 4passion.ro

3

musthave
Autentificare
Email/Username:
Parola:  
articole_noi