Concurs: Castiga una din cele doua lenjerii intime oferite de www.4passion.ro. Ce trebuie sa faci? Intra pe www.4passion.ro si scrie-ne care este plaja ideala unde ai vrea sa iti petreci concediul din aceasta vara si ce costum de baie alegi si de ce (in functie de corpul tau, de ce te avantajeaza). Castiga raspunsul cel mai inventiv. Concursul se va incheia pe data de 20 iulie.
|
vulpy
boboc
7 posturi
|
Mi-a fost greu sa ma decid ce costum de baie prefer de pe www.4passion.ro pentru ca toate modelele sunt absolut superbe.Mi-atras atentia insa SET-UL JUICY BIKINI ,centura neagra cu elemente metalice imi pun in evidenta talia subtire iar chilotul 'brazilian' imi vine foarte bine.Cat despre locul unde a-si vrea sa-mi petrec concediul ar fi Antalya in Turcia.Cu asa costum de baie voi atrage toate privirile de pe plaja.
|
andreeabacau
boboc
6 posturi
|
Mi-ar face placere sa imi petrec concediul in statiunea Copacabana din Brazilia iar costumul ideal pentru aceasta plaja exotica plina de energie este Costumul de baie Mexi,foarte sexy si in culoarea mea favorita,rosu..
|
mihaele_ag
boboc
2 posturi
|
Imi doresc sa petrec concediul in Delta Dunarii deoarece nu este aglomeratie si sunt locuri superbe unde te poti relaxa. Imbracand costumul de baie Nina, ma voi simti in largul meu deoarece ma avantajeaza modelul si culoarea
|
IuliaU
boboc
3 posturi
|
dupa indelungi admirari ale modelelor de costume de baie prezentate pe site m-as hotari la varianta Kiwi L, imi plac culorile vii,ce emana vara,caldura,senzualitate,viata,bucurie,veselie...e vara,e vacanta,ce naiba...apoi contrastul cu pielea proaspat bronzata m-ar avantaja f mult...si f important, as alege pt ca am un bust mai dezvoltat ce implica un tip de sutien mai rezistent (bretelute), cupa sutienului "pica" f frumos,sexy admirativ...locul unde as dori sa fiu?cu sotul meu pe o plaja salbatica...naturala...neintervenita de om...in delta, sf. gheorghe..in locul unde se contopesc Dunarea cu marea, unde valurile si "iubirea" celor 2 ape creeaza niste triunghiuri oglindite in apa...unice...acolo unde iubirea noastra e plina de amintiri sublime...acolo unde inca manelele si porumbii fierti nu au ajuns...acolo unde doar pescarusii, scoicile si smocurile de verdeata sunt martorii iubirii noastre ce de 12 ani isi continua povestea...mult succes tuturor!
|
ALLYNA80
boboc
3 posturi
|
Costmumul de baie Paris Cod produs: MA0004 mi s-ar potrivi de minune. In primul rand sutienul este modelul preferat, triunghi ajustabil dupa gat, destul de rezistent si perfect pentru bustul meu si pentru activitatile din apa destul de solicitante. Pentru ca am pielea deschisa,contrastul creat de culoarea maro-auriu a costumului si pielea mea creaza un efect cromatic interesant. Plaja ideala de petrecere a concediului in aceasta vara ar fi plajele cu nisip fiin de pe Coasta de Azur.
|
Ania
boboc
7 posturi
|
eh...vacanta este cel mai bun lucru posibil din viata noastra...Si atunci cand este la mare, la soare, ne relaxam si uitam de toate, parca nu ne-ar mai veni sa revenim la forfota cotidiana.Deja stiu ce voi face vara aceasta: imi voi lua un costum superb de baie pentru a atrage privirile tuturora: http://www.4passion.ro/products/430-costume_de_baie/3561-costum_de_baie_bangkok_mp.mbs si anume costumul de baie Bangkok MP care spre norocul meu mai este si la reducere! Se va potrivi perfect cu formele mele frumoase, cu parul meu blond ondulat, imi voi lua o palarie mare, ochelari de soare, o gentuta de plaja chic, niste papuci mai eleganti- cu o floricica mare si ma voi instala comod pe un sezlong pe plaja din Zakynthos...Acolo nisipul este combinat cu pietris, apa e limpede si albastra ca cerul, soarele parca ar trai acolo etern...Sunt stanci foarte inalte, epave, multe taverne, muzica este imbietoare, lumea este amabila. Curand o sa aduc poze din aceasta minunata vacanta, voi fi eu, costumul meu sexy de baie, palaria mea mare si marea...Ce poate incapea mai perfect intr-o poza?
|
kandra
boboc
8 posturi
|
Plaja pe gustul meu ar fi cea din Massa di Carrara, o plaja plina de oameni care mai de care, o plaja curata si frumoasa.
Costumul de baie preferat este http://www.4passion.ro/products/430-costume_de_baie/4125-costum_de_baie_kiwi_m.mbs pt ca este in trend, are culori vii si incitante. :)
|
carmen76
boboc
11 posturi
|
http://www.4passion.ro/products/430-costume_de_baie/3584-costum_de_baie_tokio_mt3.mbs
acesta este costumul de baie in care cred eu ca m-as simti minunat. Prin textura sa lucioasa imi da senzatia de peste in apa si fara indoiala mi-ar conferi lejeritate si siguranta.
in ceea ce priveste plaja pe care o prefer, eu sincer prefer orice plaja atata timp cat este si marea langa ea. Iubesc marea si plaja si oriunde m-as simti nemaipomenit.
|
Monis
boboc
4 posturi
|
Vacanta asta o voi petrece alaturi de prietenul meu in Madrid.
Cel mai potrivit costum de baie pt mine ar fi "Costum de baie Ofeli".
Are niste culori fermecatoare si mi s-ar potrivi perfect.
|
aurelia50
boboc
10 posturi
|
Mi-a fost greu sa ma decid ce costum de baie prefer de pe www.4passion.ro pentru ca toate modelele sunt absolut superbe.dupa indelungi admirari ale modelelor de costume de baie prezentate pe site m-as hotari la varianta Kiwi L, imi plac culorile vii,ce emana vara,caldura,senzualitate,viata,bucurie,veselie...e vara,e vacanta,ce naiba...apoi contrastul cu pielea proaspat bronzata m-ar avantaja foarte mult si foarte important, as alege pentru ca am un bust mai dezvoltat ce implica un tip de sutien mai rezistent (bretelute), cupa sutienului "pica" foarte frumos,sexy admirativ.Cat despre locul unde a-si vrea sa-mi petrec concediul plaja ideala de petrecere a concediului in aceasta vara ar fi plajele cu nisip fiin de pe Coasta de Azur. Cu asa costum de baie voi atrage toate privirile de pe plaja.
|
loralaura
boboc
2 posturi
|
Vacanta aceasta o voi petrece pe litoralul romanesc, si abia astept sa ma dezmierd sub razele soarelui impreuna cu logodnicul meu. Costumul de baie care mi se pare cel mai frumos pe site este http://www.4passion.ro/products/430-costume_de_baie/3565-costum_de_baie_dakar_mb3.mbs, pentru ca negrul este tot timpul in vogue iar forma si modelul avantajeaza corpul prin detaliile sutienului care atrag atentia asupra partii superioare a corpului, dar si slipul care este simplu dar foarte frumos croit.
|
love story
boboc
2 posturi
|
Exista un costum de baie perfect pentru fiecare dintre noi, indiferent de tipul siluetei. Si chiar daca este la fel de greu de gasit ca Sfantul Graal, iti va fi mai usor sa-l dibuiesti daca stii ce sa cauti. Ai nevoie doar de doua lucruri: sa stii in ce tip de conformatie te incadrezi si sa fii ingaduitoare cu tine insati. eu sunt o norocoasa detinatoare a siluetei clepsidra, cu dimensiuni destul de mici.nu am defece vizibile, deci nu am de sa ascund!sanii sunt putin mai mici decat mi i`as fi dorit eu si acest sutien ii scoate cu siguranta in evidenta,....deci aleg costumul de baia VICTORIA MP ....purtabil pe orice plaja, dar preferential in insulele Maldive !!!!
|
bika
boboc
3 posturi
|
Mi-ar placea sa imi petrec vacanta pe una din plajele de pe insula Sardenia,Italia si in acest costum de baie "Costum de baie Greta", sotul meu ar fi foarte incantat de el cu siguranta:P
|
joitaalina
boboc
5 posturi
|
Anul asta ma voi rasfata in Spania, mai precis in Tenerife. Nu pot sa exprim in cuvinte cat de mult ma bucur ca voi ajunge sa imi vad visul cu ochii, pentru ca eu sunt nebuna dupa Spania. Imi place tot, muzica , limba , obiceiurile, absolut tot. Si chiar imi caut costum de baie, n-am reusit sa gasesc inca dar cred ca mi s-ar potrivi foarte bine urmatorul : http://www.4passion.ro/products/430-costume_de_baie/3604-costum_de_baie_mexi.mbs
De ce? Pai e rosu , culoarea pasiunii, culoarea Spaniei si culoarea care imi vine perfect mie ( am pielea maslinie) :))
Voi arata extraordinar in Tenerife!! Deja ma imaginez pe o plaja cu nisip alb, alb ,alb si apa de culoare imposibil de descris, poate turcoaz ...poate albastru...intr-un cuvant perfecta!!!
|
pollet_a
boboc
2 posturi
|
Acest costum de baie imi place. Imi place mult culoarea care scoate foarte bine in evidenta bronzul.
http://www.4passion.ro/products/430-costume_de_baie/3563-costum_de_baie_dakar_mb1.mbs
Mi-ar placea tare mult pe o plaja din Grecia. Nu am avut ocazia, dar din fotografii si din ce mi s-a povestit, este superba.
|
ileanamanuela
boboc
5 posturi
|
Costumul de baie Kiwi L codul OB0182 de pe http://www.4passion.ro/products/430-costume_de_baie/4124-costum_de_baie_kiwi_l.mbs este ideal pentru plaja din Lara Kundu, Antalya, Turcia. Acolo sper sa mergem in luna de miere in prima decada a lunii august. Contrastul dintre verdele inchis de pe marginea slipului si a sutienului si verdele crud, deschis din interior pune in evidenta costumul de baie si mascheaza astfel colaceii si celulita din partea suparioara a feselor. Este tineresc, modern si elegant si purtandu-l sigur voi retine privirile sotului meu doar pe corpul meu bronzat.
|
geanynutza
boboc
2 posturi
|
costumul de baie dakar mb1 mov imi place foarte mult.este foarte sexy si culoarea mov fiind si culoarea anului si preferata mea,nu puteam alege un alt costum.m-i se pare foarte sexy si cu siguranta mi-ar sta de minune imbracata in el.tocmai pentru ca este foarte "hot"as dori sa-l imbrac doar in prezenta sotului meu,sa se bucure doar el de priveliste.ne dorim dintotdeauna sa petrecem cel putin o zi pe o insula exotica doar noi doi.ne-am saturat de concedii pe litoralul aglomerat,plin de oameni galagiosi.o oaza de liniste pe o insula semipustie ar fi visul nostru.sa fim singuri,sa uitam de stresul cotidian,sa retraim clipele de evadare si nebunie asa cum faceam la inceputul relatie,adica acum mai bine de 10 ani.
|
IuliaU
boboc
3 posturi
|
pt. 'hoata plagiatoare' de aurelia50: individo, intreci orice norma de bun simt si eleganta...pai imi copiezi comentariul in totalitate?n-ai un dram de bun simt, inteligenta si eleganta sa creionezi si tu 5 randuri creatie proprie, cum fac toate concurentele???dar e mai usor cu copy paste, nu?...stiu...dar cand esti, puturoasa si alunecoasa atunci e de "inteles"...rog moderatorul concursului sa ia act de aceasta situatie si sa-i stearga comentariul copiat mizerabil 99%, litera cu litera si sa o atentioneze...multumesc anticipat
|
just_lory
boboc
2 posturi
|
Sunt superbe toate costumele dar avand in vedere ca am un bust foarte proeminent cred ca mi se potriveste cel mai bine costumul de baie Dakar MB3 este superb, sexy si interesant Stiu ca nu arat exact ca domnisoara care il poarta dar eu zic ca imi va sta bine cu el
http://www.4passion.ro/products/430-costume_de_baie/3565-costum_de_baie_dakar_mb3.mbs
|
coryalecs
boboc
2 posturi
|
Mi-am idreptat gandurile, visatoare ,catre insula Afroditei-Cipru. Aceasta fosta colonie britanica este una dintre cele mai populate destinatii de vacanta din Marea Mediterana.Unul dintre motivele pentru care eu aleg sa-mi petrec aici concediul il reprezinta calitatea plajelor,cele mai curate din Uniunea Europeana.Este ideal pentru oricine vrea o vacanta plina de distractie,fie pe plaja,fie in cluburi.Parca ma si vad pe plaja purtand costumul http://www.4passion.ro/products/430-costume_de_baie/3597-costum_de_baie_ofeli.mbs-este ideal pentru mine,culorile potrivite pentru tenul meu deschis,parul blond si ochii albastri,apoi consider ca mi-ar scoate cel mai bine in evidenta calitatile si as atrage privirea tuturor barbatilor de pe plaja,ca o adevarata Arodita,nu-i asa?
|
|
Re: Concurs 4passion.ro
|