help (adaugat miercuri, 16.06.2010 06:55 de ahmir_annutza_75 )   [Raspunde]

buna...astept si eu un sfat din partea voastra...sper sa imi raspundeti...am si eu o problema,sunt cu un tip care imi este si sot de 1 an si inainte de el am avut un prieten cu care faceam de toate in pat, nu mi-era rusine, nimic, acum insa cu sotul meu ma simt un pic asa mai rusinoasa,nu stiu de ce,ma gandesc ca sa nu fac ceva gresit probabil,as vrea sa fac aceleasi lucruri poate chiar mai mult...dar am asa o retinere, ma simt bine cu el nu este problema, dar vreau sa fiu eu asa stapana pe situatie cum eram inainte...astept sfatul vostru...mercic, va pup.
Ade
boboc
14 posturi
sâmbătă, 19.06.2010 09:53   [Raspunde]

Rezolvarea problemei tale este comunicarea. Cum ajungeti in pat treceti direct la fapte probabil si nu e bine. Lasati-va timp sa va descoperiti reciproc, atat fizic, cat si psihic. Impartasiti-va cele mai ascunse dorinte. S-ar putea sa va ajute si jocurile in care va puteti ascunde sub o masca pana sa prindeti curaj sa vorbiti deschis.
ahmir_annutza_75
boboc
2 posturi
luni, 21.06.2010 00:20   [Raspunde]

multumesc ptr raspuns:*...iubita dk ai stii k nu exista pb in ceea ce priveste comunicarea, vb despre ce ne place,nu sunt pb de genul asta, chiar vb, pb cred ca este la mn, adik cred ca este un pic de rusine:P, ti-am zis inainte cu baiatul ala nu aveam nicio pb, eram asa fara nicio rusine...nu stiu ce se intampla ca inainte eram indrazneata.
Ade
boboc
14 posturi
luni, 21.06.2010 00:28   [Raspunde]

Incercati sa pregatiti o sticla de vin, sampanie, ce va place voua si vezi ce iese. Apoi, incercati acelasi lucru si fara sticla, au cu cat mai putin consum. Vezi cum te simti dupa ce ti-ai dat drumul imaginatiei si daca o sa-ti fie mai usor.
ahmir_annutza_75
boboc
2 posturi
luni, 21.06.2010 05:37   [Raspunde]

multumesc:*
Re: help

1

musthave
Autentificare
Email/Username:
Parola:  
articole_noi