Ajuta-ti prietena sa castige un tratament superactiv impotriva celulitei (adaugat duminică, 07.03.2010 04:02 de iLeen ) [ Raspunde]
Ajuta-ti prietena sa castige un tratament superactiv impotriva celulitei. Voteaza-i poza inscrisa in concurs aici: http://www.ileen.ro/concursuri/detalii/20 si sustine-o printr-un comentariu de ce ar trebui sa castige. Numarul sustinatorilor fiecarei participante va avea o pondere de jumatate din punctajul total.
|
iLeen
Administrator
74 posturi
|
Ajuta-ti prietena sa castige un tratament superactiv impotriva celulitei
|
iLeen
Administrator
74 posturi
|
Concursul se adreseaza persoanelor care pot ajunge la salon. Acesta are sediul in Bucuresti!
|
andradeedee
boboc
1 posturi
|
Bafta adealex! Sper sa castigi!
|
adealex
boboc
2 posturi
|
Particip la concursul "
Castiga 2 tratamente superactive impotriva celulitei " , am mare nevoie de acest premiu , dupa ce am nascut am ramas cu cateva kg in plus , iar acum lipsa de miscare face ca celulita sa se vada cat mai mult si sa ma enerveze la maxim ! Vreau sa scap de celulita ! Ajutati-ma cu sustinerea d-voastra !
|
scumpetea
boboc
3 posturi
|
Bafta Adeleax! Ai sustinerea mea!
|
carmen76
boboc
11 posturi
|
Dupa cea de-a doua nastere am ajuns la concluzia ca trebuie sa fiu ajutata si de alte procedee pentru a slabi, simpla dieta nefiind suficienta. Asa ca imdraznesc sa particip la acest concurs pentru a castiga tratamentele superactive impotriva celulitei. Multumesc pentru ajutor!
|
bebelusha18
boboc
3 posturi
|
bafta adealex!! sper sa castigi
|
scumpetea
boboc
3 posturi
|
o sustin pe adealex , e mamica si merita sa slabeasca dupa sarcina , o maamica trebuie sa fie mandra cu silueta sa !
|
bebelusha18
boboc
3 posturi
|
o sustin pe adealex , e prietena mea si merita sa arate bine acum la inceputul primaverii
|
andreea_toptan
Administrator
43 posturi
|
Mentionam ca nu trebuie sa va sustineti pe forum prietena zilnic, ci doar prin voturi. Contorizarea sustinerilor se face dupa numarul de prietene care au scris pentru un user, nu pe frecventa. Mult succes in continuare!
Re: o sustin pe adealex e prietena mea si merita sa arate bine acum la inceputul primaverii
|
andruta
boboc
1 posturi
|
http://www.ileen.ro/concursuri/detalii/21 VOTATI ANDRUTA. ms
|
bebelusha18
boboc
3 posturi
|
Re: mentionam ca nu trebuie sa va sustineti pe forum prietena zilnic ci doar prin voturi contorizarea sustinerilor se face dupa numarul de prietene care au scris pentru un user nu pe frecventa mult succes in continuare requoteo sustin pe adealex e prietena mea si merita sa arate bine acum la inceputul primaveriiquote
am inteles...ma rugase sa scriu si de ce o sustin.... scuze :)
|
sustinator
boboc
1 posturi
|
stiu ca e un site pentru femei, dar mi-am facut cont ca sa o sustin pe iubita mea madalinush. eu ii spun mereu ca are picioare frumoase, dar ea...batman batman, mereu vorbeste de celulita! greu cu femeile cand le intra ceva in cap. o votez in fiecare zi pentru ca o iubesc. te pup iubita!
|
iLeen
Administrator
74 posturi
|
Concursul a luat sfarsit! Castigatoarele sunt adealex si oly_mau. Felicitari!
|
|
Re: Ajuta-ti prietena sa castige un tratament superactiv impotriva celulitei
|