Castiga 3 sedinte de Kangoo jumps (adaugat vineri, 26.02.2010 13:35 de iLeen ) [ Raspunde]
Ai auzit care este sportul anului 2010? Iti spunem noi: Kangoo Jumps! Intra pe www.kangooaerobic.ro/ si spune-ne care sunt beneficiile ghetelor Kangoo si ce parere ai despre acest sport, de ce ti-ar placea sa beneficiezi de cele 3 sedinte de Kangoo jumps. Pe 20 martie vei afla daca ai castigat!
|
iLeen
Administrator
74 posturi
|
Ai auzit care este sportul anului 2010? Iti spunem noi: Kangoo Jumps! Intra pe www.kangooaerobic.ro/ si spune-ne care sunt beneficiile ghetelor Kangoo si ce parere ai despre acest sport, de ce ti-ar placea sa beneficiezi de cele 3 sedinte de Kangoo jumps. Pe 20 martie vei afla daca ai castigat!
|
luuccyy
boboc
2 posturi
|
|
luuccyy
boboc
2 posturi
|
- Reduc impactul asupra articulatiilor si coloanei cu 60 % .
- Intaresc sistemul imunitar, inima si plamanii.
- Lucreaza toti muschii si actioneaza eficient asupra fesierilor, coapselor si abdomenului.
- Ard celulita.
- Ajuta la slabit.
- Maresc nivelul de oxigen pentru cel mai bun antrenament cardiovascular.
- Stimuleaza sistemul limfatic.
- Dezvolta rezistenta si flexibilitatea.
- Amelioreaza coordonarea miscarilor.
|
magdaege
boboc
3 posturi
|
|
magdaege
boboc
3 posturi
|
Wow! Ce mi-ar placea....
Sa fac miscare sa ma mentin si sa fiu vioaie tot timpul
Abia astept tragerea la sorti
|
lilyneacsu23
boboc
2 posturi
|
Reduc impactul asupra articulatiilor si coloanei cu 60 % .
Stimuleaza sistemul limfatic.
Lucreaza toti muschii si actioneaza eficient asupra fesierilor, coapselor si abdomenului.
Ard celulita.
Intaresc sistemul imunitar, inima si plamanii.
Maresc nivelul de oxigen pentru cel mai bun antrenament cardiovascular.
Dezvolta rezistenta si flexibilitatea.
Amelioreaza coordonarea miscarilor.
Ajuta la slabit.
|
carmen76
boboc
11 posturi
|
Se obtine forta fizica si tonus muscular, elasticitate, reduc cantitatea de grasime de pe maini, picioare, coapse, abdomen, soldurile devin mult mai ferme, intineresc corpul atunci cand este obosit, se efectueaza o activitate fizica de intensitate mare într-un timp scurt, nu se face febra musculara, pot face acest sport persoane dintr-o larga arie de varsta si cele care au anumite afectiuni....
Este extraorinar, abia astept sa-l testez.
|
mick
boboc
5 posturi
|
Kangooul, datorita arcurilor lui eliptice si benzilor de intindere este dezvoltat definitiv pentru protectia impotriva lovirii. Intareste sistemul imunitar, inima si plamanii.Kangoo-ul este recomandat acelor persoane, care doresc sa foloseasca si mai multa energie, astfel incat vor sa reduca puterea "pocnirii" care actioneaza asupra articulatiilor si coloanei vertebrale.
Kangoo-ul dezvolta in acelasi timp partea inferioara si superioara a corpului, fara sa fie afectat de alte diferite influente daunatoare.Kangoo, practicat ca un sport de timp liber in mod continuu, face posibila dezvoltarea multilaterala a aptitudinilor copiilor, mai ales in privinta mobilitatii lor artitrice, capacitatii de coordonare, rezistenta, simtul ritmului si miscarea dinamica.Kangoo, impreuna cu aerobic si celelalte sporturi de dans, ofera nu numai o conditie buna, silueta frumoasa, ci prin bucuria sariturii imbogateste monotonia vietii noastre cotidiene cu o experienta uriasa, pe langa protectia sanatatii, care poate sa devina o cultura fizica exceptionala.
Mi-as dori si eu sa-l incerc.
|
veverita_eve
boboc
6 posturi
|
- Lucreaza toti muschii si actioneaza eficient asupra fesierilor, coapselor si abdomenului.
- Ard celulita.
- Ajuta la slabit.
|
cristi2flor
boboc
1 posturi
|
Beneficiile folosirii ghetelor KJ
-reduce intensitatea impactului cu pana la 80%
-arde grasimile mai rapid
-creste rezistenta (VO2 Max)
- imbunatateste echilibrul
-ajuta la adoptarea pozitiei corecte a corpului
-intareste sistemul cardiovascular
Ghetele kangoo jumps sunt cele mai potrivite pentru cei care vor picioare frumoase şi zvelte şi reprezintă o variantă relaxantă în materie de exerciţii la sală.Kangoo, impreuna cu aerobic si celelalte sporturi de dans, ofera nu numai o conditie buna, silueta frumoasa, ci prin bucuria sariturii imbogateste monotonia vietii noastre cotidiene cu o experienta uriasa, pe langa protectia sanatatii, care poate sa devina o cultura fizica exceptionala. Pt toate acestea,imi doresc sa castig cele 3 sedinte de Kangoo Jumps si bine inteles sa continui apoi facandu-mi un abonament la una din salile din Bucuresti.....P.S. tocmai am aflat ca una se afla fff aproape de locuinta mea..:))
|
alinavlad87
boboc
1 posturi
|
- Ard celulita.
- Ajuta la slabit.
|
ghizarulelia
boboc
6 posturi
|
Re: ai auzit care este sportul anului 2010 iti spunem noi kangoo jumps intra pe wwwkangooaerobicro si spunene care sunt beneficiile ghetelor kangoo si ce parere ai despre acest sport de ce tiar placea sa beneficiezi de cele 3 sedinte de kangoo jumps pe 20 martie vei afla daca ai castigat
- Ard celulita.
- Ajuta la slabit.
|
ghizarulelia
boboc
6 posturi
|
- Ard celulita.
- Ajuta la slabit.
|
izabela08
boboc
3 posturi
|
|
oldwitch
boboc
6 posturi
|
Ziua buna, tuturor!
Jump! Jump!
E minunat! De ce? Pentru ca aceasta cangureala agreabila ajuta la intarirea sistemului imunitar, lucreaza armonios muschii, mai ales in zonele care ne obsedeaza pe noi, fetele (fese, coapse, abdomen), ne ajuta in lupta impotriva celulitei si ne confera o alura de invingatoare.
Jump!
|
gabrielasocol
boboc
2 posturi
|
Buna,
Super concurs. Este un sport bun pentru ca pune in miscare toti muschii si ajuta la lupta contra celulitei... vesnice.
|
izabela08
boboc
3 posturi
|
|
anamaria2025
boboc
3 posturi
|
|
anamaria2025
boboc
3 posturi
|
- Ard celulita.
- Ajuta la slabit.
|
roxxy1981
boboc
9 posturi
|
Mi se pare extraordinar acest tip de sport. Beneficiile folosirii ghetelor kangoo sunt:
- Reduc impactul asupra articulatiilor si coloanei cu 60 % .
- Ard celulita.
- Ajuta la slabit.
Mi se pare distractiv si eficient in acelasi timp. Motivul pe care mi-as dori sa il incerc: in primul rand pentru ca asigură protecţia gleznelor, a genunchilor şi chiar articulaţiilor coloanei vertebrale în timpul practicării. Eu am facut sport de performanta cativa ani, de aceea imi dau seama ce benefic este acest sport pe langa celelalte. Iar in al doilea rand, dupa ce m-am lasat de sport m-am mentinut supla ani buni, insa dupa nastere am acumulat kilograme in plus de aceea imi doresc sa ma apuc din nou de sport ca sa slabesc. Kangoo ar fi prima mea optiune.
|
|
Re: Castiga 3 sedinte de Kangoo jumps
|