avon, oriflame sau life care (adaugat joi, 25.02.2010 13:00 de bobeica ) [ Raspunde]
ce produse folosesti avon , oriflame sau mai nou life care??. esti multumita de aceste produse?. comenteaza.
|
Kitty
boboc
18 posturi
|
Nu folosesc produse de la avon, pentru ca nu imi plac, nu rezista, in afara de ce a fost testat deja de cineva si-mi zice ca e bun (mai au si produse care sunt foarte bune). De la oriflame imi plac cremele. Life Care nu am folosit niciodata.
|
Floryyy
boboc
1 posturi
|
eu folosesc produsele life-care
sunt super ok, de la sampoane pana la cremele antireumatice, antiinflamatoare, produsele de slabit si cele de curatenie.
sunt la preturi accesibile pe langa faptul ca sunt BIO si certificate
daca vrei mai multe informatii ma poti contacta la adresa de email : eflori555@yahoo.com
|
celinecarmen
boboc
1 posturi
|
Buna! Iti recomand din toata inima sa incerci sa faci FM.Eu sunt somera de un an de zile si vreau sa iti spun ca acum mi-am schimbat parerea de ceea ce inseamna munca.M-am inscri in FM in aprilie 2009 si acum am ajuns sa fiu lider in orasul meu, l-am inscris si pe sotul meu si pe langa discount-urile de 30%-40%, imi vin banii din echipa creata, reteaua care se formeaza.Acum am peste 100 de oameni, nici nu imi vine sa cred ca si eu am inceput singura si acum am o adevarata familie ca sa zic asa, pt ca tin legatura cu toti.Legat de venituri poti sa iti zic ca numai din retea imi vin lunar cel putin 25 de milioane.Acest lucru il pot dovedi.Mai mult decat atat, in fiecare luna voi lua din ce in ce mai mult pt ca nu mai depinde de mine cine se inscrie.Asa ca merita sa incerci, nu ai nimic de pierdut.Putem vb mai mult pe mess sau la telefon.Te pot ajuta sa intelegi despre ce e vb.adresa mea este carrmen81@yahoo.com, tel 0728878621, 0751971057, 0766300815.
|
elena
boboc
21 posturi
|
va recomand produsele yves rocher. sunt mai scumpe dar cel putin cremele contin numai ingrediente naturale. si primesti si cadouri daca-ti faci comanda :D
|
alinanghelache
boboc
1 posturi
|
Re: nu folosesc produse de la avon pentru ca nu imi plac nu rezista in afara de ce a fost testat deja de cineva simi zice ca e bun mai au si produse care sunt foarte bune de la oriflame imi plac cremele life care nu am folosit niciodata
Oameni buni! Vedem zi de zi tot felul de lucruri despre nocivitatea produselor de zi cu zi, a alimentelor pe care le folosim..... Cred ca merita sa dam niste bani in plus pentru SANATATEA noastra. Puteti sa ma invinuiti de subiectivism, dar haideti sa incepem sa traim sanatos. Si, ca bonus, putem sa si castigam bani....... Cum? Nu vreau sa plictisesc, asa ca astept mesaje pe adresa alinanghelache@yahoo.com sau vizitati site-ul http://produse-bio.yolasite.com. Eu zic ca merita........ Inca ceva: daca vreti o gramada de bani si sa stati degeaba, nu pierdeti timpul scriindu-mi.
|
|
Re: avon, oriflame sau life care
|