Cum ti-ai petrecut luna martie in anii trecuti? Povesteste-ne ce amintiri placute ai si cum ti-ai dori sa fie anul acesta iar noi te vom premia. Pe 13 martie vei afla daca ai castigat una din cele doua lenjerii intime oferite de www.4passion.ro .
|
florydogaru
boboc
3 posturi
|
Ziua de 8 Martei pentru mine este o sarbatoare traditionala, petrec intotdeauna alaturi de familie sot, copii si mama mea care este alaturi de mine la fiecare 8 Martie. Cred ca fiecare dintre noi isi iubeste mama si vrea sa fie alaturi de ea la bine si la greu. Niciodata nu am fost plecata undeva departe de mama de 8 martie, asa ca nici anul acest nu voi pleca ci vom petrece in familie, voi incerca sa gatesc ceva bun si sa petrecem ca in fiecare an. Ii doresc multa sanatate si putere de munca.
|
red_rose
boboc
1 posturi
|
Luna martie...imi amintesc cu drag de parca a fost ieri...a fost poate cea mai frumoasa de pana atunci...de obicei luna martie este deosebita si speciala pentru orice femeie, ca doar este luna noastra, luna in care ne simtim rasfatate si iubite poate mai mult ca altadata, luna in care primim poate cele mai multe flori...
In luna martie, eu am primit un camp minunat cu flori...
A fost atat de speciala si pentru ca in acel moment eram insarcinata cu fetita mea, iar sotul meu iubit a planuit sa imi faca o surpriza si sa ma duca la munte, iar locatia aleasa a fost Borsa, Maramures.
Un loc minunat pe care eu il iubesc, in mod special pentru prietenii mei dragi pe care ii am acolo, dar si pentru locurile frumoase pe care le poti vedea.
Cel mai mult mi-a placut cand am urcat cu telescaunul, iar sus am descoperit o poienita minunata plina cu branduse...
Niciodata nu am dat importanta cum rasar si infloresc florile…cum se ”zbat” sa iasa cu capusorul afara din zapada..dar am ramas profund impresionata de felul in care acestea emana bucurie si vestesc venirea primaverii...
Mi-ar placea mult sa mergem si anul acesta acolo, dar, cu bebe mic, cu siguranta nu va fi posibil...poate la anul ce vine daca vom fi sanatosi...
O primavara frumoasa va doresc din suflet!
|
michela07
boboc
2 posturi
|
De cativa ani imi petrec zilele acestea simbolice de martie la slujba inconjurata de colegi si acasa alaturi de oamenii pe care ii iubesc, lenevind si delectandu-ma cu micile cadouri primite.Dar intotdeauna am simtit ca imi lipseste ceva, si anul acesta m-am hotarat sa petrec un week-end la munte, sa ma bucur de aerul proaspat , de zambetele si rasetele familiei si prietenilor apropriati.
PS. La multi ani de 8 Martie tuturor femeilor din Romania.
|
lauurici
boboc
1 posturi
|
Luna martie este speciala......pentru ca suntem femei, pentru ca noi suntem in centrul atentiei, pentru ca apar toate acele flori minunate. Nu mai stiu daca in luna martie am fost la munte sau in alta partedar cu siguranta imi amintesc ca an de an in luna martie ma rasfat. E luna mea, e luna in care am dreptul sa-mi cumpar tot ceea ce imi doresc, e luna in care imi acord liniste fara sa ma gandesc la nimeni si la nimic, poate doar la mama...Asa ca in martie imi iau prietenele si ne simtim bine, hoinarind prin magazine sau povestind pur si simplu, imi propun lucruri marete, realizari cat mai multe si pe toate planurile...doar e primavara...un nou inceput..... O primavara frumoasa!!
|
asias
boboc
7 posturi
|
Lauurici draga, asta e raspunsul meu cuvant cu cuvant. L-ai copiat din greseala?
|
mamarutza
boboc
3 posturi
|
|
mamarutza
boboc
3 posturi
|
Anii trecuti de 8 martie n-a fost nu stiu ce. De ce? Pentru simplul motiv ca pe vremea aceea inca nu-l intalnisem pe EL. Ieseam cu fetele prin cluburi si ne plangeam de mila ca suntem singure, pana beam cateva cocktailuri si ne inveseleam. Ce-i drept, aveau si iesirile acelea farmecul lor...Nimic nu se compara insa cu emotia pe care mi-o da acum ziua de 8 martie. El stie sa ma faca sa simt ca este intr-adevar ziua mea si, mai ales, ca am de ce sa sarbatoresc simplul fapt ca sunt femeie. Cu un buchet de flori de camp, nu cu cadouri de sute de euro. Inseamna insa mai mult pentru mine decat o geanta Louis Vuitton. Si, credeti-ma nu sunt enul de tipa romantica. sau celputin nu eram. Pana la El...
|
iLeen
Administrator
74 posturi
|
Concursul a luat sfarsit! Castigatoarele vor fi anuntate curand.
|
iLeen
Administrator
74 posturi
|
Concursul a luat sfarsit! Castigatoarele sunt: red_rose si michela07 . Felicitari!
|
|
Re: Castiga o lenjerie intima pentru luna martie!
|