|
Castiga o lenjerie intima pentru luna martie! (adaugat joi, 25.02.2010 05:25 de andreea_toptan ) [Raspunde]
Cum ti-ai petrecut luna martie in anii trecuti? Povesteste-ne ce amintiri placute ai si cum ti-ai dori sa fie anul acesta iar noi te vom premia. Pe 13 martie vei afla daca ai castigat una din cele doua lenjerii intime oferite de www.4passion.ro .
|
|
|
Albastrita boboc 4 posturi |
joi, 25.02.2010 10:16 [Raspunde]
Acum 2 ani mi-am petrecut ziua de 8 martie cu fostul sot si cu inca cateva perechi la un local. A fost frumos, mai ales ca s-a si dansat, evident sotul meu si cu inca un grasunel ca el au dansat sarbe in ring si au facut un show de se uitau toti din sala la ei, s-au tras pe margini ca sa aiba ei loc sa se desfasoare. Apoi, celalalt grasunel s-a imbracat in fusta, probabil pregatita de acasa, cu ochelari de soare, machiat ca la carte, sa nu fie usor de recunoscut si a inceput sa danseze pe o masa, trasa in mijlocul ringului, pe o melodie de streptease. A fost bestial momentul, toti aplaudau si fluierau. Bine ca tipul, pe cat era el de grasunel avea miscari destul de lascive care chiar incitau femeile prezente in local. Anul asta mi-as dori sa-mi petrec ziua de 8 martie cu cele 2 prietene bune, foste colege la master, de fapt chiar acolo le-am cunoscut si cu care ma impac foarte bine.
|
|
Jullya boboc 6 posturi |
joi, 25.02.2010 11:05 [Raspunde]
Si anul trecut si in urma cu 2 ani, luna martie m-a prins la munte, in acelasi loc de fiecare data. Mai precis la Straja. In urma cu doi ani eram acolo, in banchetul mic, alaturi de colegii mei si ne bucuram de zilele care le mai petrecem impreuna. Anul trecut am mers din nou acolo, de data aceasta la o colega pe care am intalnit-o in facultate si care era de acolo. Mi-a placut mult mai ales ca a fost o experienta noua pentru mine. Mi s-a parut ciudat la inceput sa te pui sa faci gratare si cartofi prajiti, afara, in aer liber si chiar pe zapada. A fost ceva frumos. Asa cum mai este numita luna martie - luna femeii, consider ca fiecare dintre noi ar trebui sa profite de ea la maxim.
|
|
diana89 boboc 1 posturi |
joi, 25.02.2010 11:47 [Raspunde]
din toti anii trecuti o singura zi de 8 martie reuseste sa imi trezeasca fiori si acum cand ma gandesc. a fost cea mai romantica zi din viata mea. totul s-a intamplat acum 2 ani cand eram cu iubitul meu in strainatate si am avut noroc sa fie foarte cald. asa ca ne-am decis sa mergem cu cortul undeva la iarba verde. planuisem sa plecam seara dar inainte cu cateva zile de plecare mi-a spus ca are ceva treaba si revine..dupa cateva ore a venit acasa iar orele in care lipsise erau de fapt un motiv pentru a-mi face o surpriza. a amenajat locul intr-unul de vis. era pe malul unui lac...iarba verde... a facut cortul iar langa el a intins o patura mare care era inconjurata de lumanari parfumate de toate culorile si aromele. afara era luna plina iar privelistea era una extraordinar de frumoasa.. mi-a daruit un buchet mare de trandafiri rosii care sunt preferatii si am ramas foarte impresionanta mai ales ca nu e genul atat de romantic..dar in acea noapte am simtit tot ce poate simti o femeie intr-o viata..a fost superb
|
|
aida boboc 1 posturi |
joi, 25.02.2010 12:25 [Raspunde]
hmmm...pot spune ca luna martie e luna mea :D anul trecut, pentru mine a fost cea mai frumoasa luna din toti anii :) am implinit 18 anisori (pe 8 martie) si spre fericirea mea, am reusit sa-mi adun toti prietenii la un loc sa sarbatorim. a fost de vis! am dansat toata noaptea, ne-am batut cu tort, ne-am udat cu sampanie, am cantat...ce sa va mai zic, ne-am distrat la greu. si uite ca mai sunt cateva zile....si iarasi vine ziua mea :) sper ca si anul acesta sa-mi aduca prietenii aproape si sa am parte de muuuulta iubire
|
|
bobeica boboc 37 posturi |
joi, 25.02.2010 12:56 [Raspunde]
Cipru este atat pentru turistii fideli cat si pentru cei care vin pentru prima oara aici o insula plina de farmec, o destinatie care ofera sansa unei vacante de vis, insorita si mangaiata de briza, irezistibila si marcata de contraste surprinzatoare, fascinanta din clipa in care ajungeti aici si pana in ziua cand va trebui sa plecati. Chiar daca ati putea gasi si puncte slabe sau chiar negative aici, acestea sunt prea putine pentru a strica o vacanta pe cinste. Iar cipriotii, un popor in care se imbina influente si caracteristici romane, bizantine, elene si britanice, va vor asigura un sejur placut. Mandri de traditiile si personalitatea lor, cipriotii nu se dau in laturi sa va invite in casele lor, sa va serveasca adesea cu specialitati locale delicioase, si veti fi cu siguranta surprinsi de ritmul alert in care se desfasoara viata lor. Este o tara placuta prin climatul prietenos, peisajele imbratisate de mare, bucataria traditionala, preturile scazute si comunicarea excelenta.
Eu am stat o saptamana in Nicosia ca turist,fiind un oras cu o istorie bogata, cu origini in Epoca Bronzului. A devenit capitala a insulei in secolul XI, iar in timp a devenit un oras magnific, cu un Palat Regal si peste 50 de biserici. Astazi Nicosia este un amestec al trecutului istoric cu atmosfera unui oras modern. Centrul orasului, aparat de zidurile venetiene de secol XVI, este plin de muzee, biserici si cladiri medievale care pastreaza atmosfera nostalgica a secolelor trecute. In afara acestui centru noul oras Nicosia se dezvolta in permanenta in afara acestor ziduri ca un centru cultural si de afaceri contemporan. La doar cativa kilometri distanta veti gasi alte locuri interesante, de la biserici si manastiri la situri arheologice si orase incantatoare. Vechiul centru al orasului trebuie sa fie prima destinatie. Inconjurat de zidurile solide construite in secolul XVI de venetieni, este plin de monumente si cladiri interesante, dar si de pravalii, cafenele si taverne. Muzeul Bijuteriilor si Centrul Municipal de Arta ii asteapta pe pasionatii de arta, iar Muzeul Municipal "Levention", care prezinta intr-o maniera plina de imaginatie istoria orasului, este o experienta necesara. Din clipa in care ati pasit in orasul vechi va veti intoarce in timp : strazi inguste, case vechi cu balcoane bogat ornamentate, mirosul de iasomie din serile lungi de vara, mici ateliere si magazine unde ii puteti vedea la lucru pe artizani si mestesugari, toate sunt interesante. "Laiki Yitonia" este o zona in care circulatia masinilor este interzisa si care a fost atent renovata pentru a reda celor de astazi atmosfera trecutului. Cele doua strazi principale, Ledra si Onasagorou, sunt strajuite de nenumarate magazine, incare puteti gasi marfuri diverse. Este cea mai buna destinatie din Cipru pentru cei indragostiti de cumparaturi, cu numeroase restaurante, discoteci si baruri. Tot aici se gasesc adevarate bijuterii arhitectonice, precum biserica Asinou, datand din secolul XII, mai multe manastiri (Makheras, Ayios Iraklidios), mormintele regale de la Tamassos, vechiul oras-stat Idalion, Fikardou si Kakopetria. Dar in afara asezarilor traditionale insula ofera turistilor toate facilitatile moderne, de la hoteluri si restaurante elegante la terenuri de golf, zone unde putei pescui, inota, puteti face o plimbare cu barca sau cu yachtul, regiuni pe care le veti descoperi in cursul drumetiilor sau locuri unde pasionatii de sporturi nautice se vor simti excelent. Chiar daca in Cipru se vorbeste mai ales greceste, engleza are deja statutul de a doua limba, fie si neoficiala, singura exceptie fiind unele sate mai retrase. Nu uitati de legenda potrivit careia Afrodita s-a intrupat din spuma fina a marii langa Paphos. Daca veti gasi stancile zeitei, faceti o baie in mare in acel loc, pentru ca localnicii sunt gata sa jure ca asa veti trai mai mult. Dar in Paphos nu veti gasi doar legendele antichitatii, ci si locul unde va puteti intoarce la inceputurile crestinismului printr-o vizita la Coloana Sf Pavel si Catacombele Sf Solomon, putandu-va bucura si de imaginile portului sau castelului. Cipriotii din partea elena si din cea turca au in comun multe traditii, dar identitati nationale distincte, bazate pe limba, religie si in buna parte pe legatura cu tara. In partea de sud a Ciprului se vorbeste greaca, in timp ce in nord predomina turca, iar limba engleza este vorbita pe intreaga insula. Cu un sistem educational performant, este o tara unde se acorda o deosebita atentie studiilor, iar multi studenti ciprioti isi continua scoala la universitati din strainatate. Asadar nu rata ocazia sa vitezi Cipru chiar si intr-o luna de martie. Nu vei regreta deloc. |
|
aurelia50 boboc 10 posturi |
joi, 25.02.2010 13:47 [Raspunde]
De cand suntem casatoriti le petrecem 8 Martie impreuna din toti anii trecuti o singura zi de 8 martie reuseste sa imi trezeasca fiori si acum cand ma gandesc. a fost cea mai romantica zi din viata mea. totul s-a intamplat acum 6 ani cand eram cu iubitul meu la mare si am avut noroc sa fie foarte cald, asa ca ne-am decis sa mergem cu cortul undeva la iarba verde,unde ar fii mai racoare decat la mare planuisem sa plecam seara dar inainte cu cateva zile de plecare mi-a spus ca are ceva treaba si revine..dupa cateva ore a venit acasa iar orele in care lipsise erau de fapt un motiv pentru a-mi face o surpriza. a amenajat locul intr-unul de vis, era pe malul unui lac foarte superb cu,iarba verde a facut cortul iar langa el a intins o patura mare care era inconjurata de lumanari parfumate de toate culorile si aromele erau super de frumoase afara era luna plina iar privelistea era una extraordinar de frumoasa,eram noi in doi si mi-a daruit un buchet mare de trandafiri rosii stiind ca sunt preferatii si am ramas foarte impresionanta mai ales ca am primit din partea lui find o persoana foarte romantic dar in acea noapte am simtit tot ce poate simti o femeie intr-o viata,si sa nu uit a fost si va ramane ceva superb .
|
|
mikaella23 boboc 1 posturi |
joi, 25.02.2010 17:39 [Raspunde]
mdaa...8 martie anul trecut m-a prins intr-un chef de neuitat,bineinteles cu iubitul meu si prietenii nostri...eram la munte mai precis la Muntele Mic, a fost extraordinar am dansat,am cantat,am facut gratare afara in aer liber in ciuda frigului care era:)...ne-am distrat pe cinste chiar a fost o zii minunata si sper ca si anul acesta sa fie la fel sau chiar mai minunata decat anul trecut,sper sa-i am pe toti cei dragi aproape de mine si sa am parte de multa, multa iubiree....
|
|
nasty boboc 3 posturi |
joi, 25.02.2010 23:08 [Raspunde]
anul trecut am petrecut inceputul lunii martie la munte.pe 1 marite este ziua asa ca sotul mia facut o surpriza.
|
|
ancamoisa boboc 5 posturi |
vineri, 26.02.2010 01:07 [Raspunde]
In martie 2008 Davidutzul implinea 4 luni....toata ziua ne jucam cu el....dar acum e mult mai vioi....fuge prin casa, face prostioare, ca orice copilas de varsta lui....El este cea mai mare minune care ni s-a intamplat vreodata si il iubim mult mult de tot!
|
|
kkarmen boboc 1 posturi |
vineri, 26.02.2010 01:09 [Raspunde]
Luna martie a anului trecut a fost una dintre cele mai speciale din an deoarece eram insarcinata in 6 luni si am aflat impreuna cu sotul meu la vizita efectuata la doctor ca o sa avem o fetita. Bucuria a fost imensa pentru amandoi incat am inceput sa plangem ca doi copii. Vestea primita atunci s-a transformat intr-o stare de deplina beatitudine peste trei luni cand am nascut comoara vietii mele Alexandra.
|
|
gepiza boboc 6 posturi |
vineri, 26.02.2010 01:43 [Raspunde]
Anul trecut luna martie am petrecut-o bucurandu-ma de aparitia celui de-al treilea membru in familia noastra,scumpa noastra Elina.Desi trecusera 5 luni de la venirea ei pe lume tot nu imi venea sa cred ca am devenit mamica.
Si ca orice mamica sunt eram cea mai fericita dintre fericite alaturi de ea si de taticul ei. |
|
bobeica boboc 37 posturi |
vineri, 26.02.2010 04:04 [Raspunde]
Imi amintesc ca si sarbatorile pascale s-au sarbatorit intr-o luna de martie .Iubesc sarbatoarea de Pasti, caci îmi aminteste ca un mormant a devenit Rai, când a fost data la o parte piatra grea de la intrare lui si s-a produs Învierea: dar minunat pentru sufletele-n durere ce plâng. S-a produs miracolul Învierii, pentru mântuirea noastra. Avem motive de bucurie…
Ne trebuie schimbarea mintii, ca sa întelegem Învierea, caci doar pe calea credintei ne da ea, în dar, mântuirea si fericirea, si vedem frumusetea si devenim fiinte mai puternice si mai optimiste. Învierea ne reda speranta sufletului si ne leaga – pentru vecie – de eternitatea lui Dumnezeu…. Noaptea Sfanta de Inviere de strange pe toti laolalta inaltand rugaciuni si iertare!!. De asemenea mirosul de cozonaci , oualele rosii si pasca plina cu branza, drbul de miel, imi amintesc de zilele petrecute cu totii in familie.Cristos a Înviat! Ce cuvinte calde si sfinte! Îmi simt sufletul tresaltând de bucurie si ascult o cântare îngereasca de câte ori aud acest salut minunat crestinesc venit de la cei ce cu credinta-l rostesc!…Îl vad Înviat pe Mântuitorul – si ’n aceasta primavara – în firisoarele verzi si plapânde de iarba, în florile de toate culorile din gradina, în frunzele pomilor din livada, cu zâmbetul tot în lumina, reânviati la viata ce le-o da clorofila, în razele de soare ce cu rabdare si bucurie ne mângâie ochii si obrajii, dându-ne sarutarea bucuriei ca iarasi avem o sfânta si binecuvântata sarbatoare: E Ziua Învierii!…. Oamenii sunt mai smeriti si iertatori cu aproapele lor. |
|
asias boboc 7 posturi |
vineri, 26.02.2010 09:45 [Raspunde]
In martie suntem speciale......pentru ca suntem femei, pentru ca suntem in centrul atentiei, pentru ca apar acei minunati ghiocei. Nu stiu daca in luna martie am fost la munte sau in alt los special dar cu siguranta imi amintesc ca an de an in luna martie ma rasfat. E luna mea, e luna in care am dreptul sa-mi cumpar acea geanta scumpa care o sa coste un sfert din salariu, e luna in care imi acord acel ragaz de liniste fara sa ma gandesc la nimeni si la nimic, poate doar la mama...Asa ca in martie imi iau prietenele si ne simtim bine, hoinarind prin magazine sau povestind pur si simplu, imi propun lucruri marete, realizari cat mai multe si pe toate planurile...doar e primavara...un nou inceput.....
Multumesc! |
|
Iulya88 boboc 3 posturi |
sâmbătă, 27.02.2010 01:17 [Raspunde]
Acum un an, respectiv in 2009... pe 1 martie am fost impreuna cu prietena mea cea mai buna la o sesiune foto. Pozele ni le-a facut un prieten care in acel moment intentiona sa-mi fie iubit (eu cautandu-mi unul). Ziua a fost super distractiva deoarece facand poze in diferite pozitii... a iesit ceva comic dar si interesant si frumos in acelasi timp. Dar.. pe data de 2 martie, imediat dupa ziua cu "fotografia" m-a sunat un baiat pe nume Silviu si incepusem sa vorbim ore in sir la telefon. Amandoi intentionam sa fim impreuna insa nu stiam cum va fi deoarece nu ne vazusem si nu stiam cum vom reactiona. Legatura ne-a facut-o o prietena comuna de-a noastra. 2 Martie fiind intr-o zi de luni... am stabilit sa ne vedem sambata pe 7 martie. In ziua respectiva am programat un gratar la un amic de-al meu acasa si l-am invitat si pe Silviu. Ei bine Silviu mi-a zis initial ca va veni dupa care in ziua respectiva, de sambata, ma suna si-mi spune ca nu va mai putea ajunge. Eu eram trista dar in acelasi timp ma gandeam ca poate asa a fost sa fie. Ajungand la gratar, la amicul meu, intru in casa si salut toata lumea, dupa care m-am apropiat de un baiat pe care nu il stiam. El s-a ridicat s-a recomandat si m-a pupat. Am ramas inmarmurita si nu-mi venea sa cred ca ma pacalise, ca de fapt a vrut sa fie o surpriza. Ei bine, anul trecut , pe data de 7 martie sunt oficial impreuna cu iubitul meu.Deci pe data de 7 martie vom sarbatorii un an impreuna. Ne iubim mult si asta conteaza cel mai mult! Luna martie din anul 2009 mi-a adus noroc la propriu... mi-a adus dragostea adevarata, deoarece Silviu este primul meu iubit si la propriu si la figurat! Desi anul acesta implinesc 22 de ani, pot spune ca abia acum ma simt implinita si fericita de o adevarata dragoste. Acestea fiind spuse, consider ca am fost destul de explicita si ati inteles mesajul prin care am spus si povestit ca Martie 2009 mi-a adus noroc si fericire!!!
Va multumesc pentru timpul pe care mi l-ati acordat citind ce-am avut de spus legat de Martie 2009. |
|
carmen-daniela boboc 2 posturi |
sâmbătă, 27.02.2010 12:40 [Raspunde]
In martie 2009, a fost foarte frumos, am primit zambile mov de la iubitul meu si am fost foarte fericita ca sunt cu el, ptr.ca asta este cel mai important lucru, sa fii alaturi de persoana iubita.Mai ales ca luna martie este luna femeilor si vrem sa fim rasfatate de persoana iubita, sa fim in centrul atentiei,nu?
|
|
elena8018 boboc 4 posturi |
duminică, 28.02.2010 23:57 [Raspunde]
Re:
acum 2 ani miam petrecut ziua de 8 martie cu fostul sot si cu inca cateva perechi la un local a fost frumos mai ales ca sa si dansat evident sotul meu si cu inca un grasunel ca el au dansat sarbe in ring si au facut un show de se uitau toti din sala la ei sau tras pe margini ca sa aiba ei loc sa se desfasoare apoi celalalt grasunel sa imbracat in fusta probabil pregatita de acasa cu ochelari de soare machiat ca la carte sa nu fie usor de recunoscut si a inceput sa danseze pe o masa trasa in mijlocul ringului pe o melodie de streptease a fost bestial momentul toti aplaudau si fluierau bine ca tipul pe cat era el de grasunel avea miscari destul de lascive care chiar incitau femeile prezente in local anul asta mias dori sami petrec ziua de 8 martie cu cele 2 prietene bune foste colege la master de fapt chiar acolo leam cunoscut si cu care ma impac foarte bine |
|
duminică, 28.02.2010 23:57 [Raspunde]
Re:
acum 2 ani miam petrecut ziua de 8 martie cu fostul sot si cu inca cateva perechi la un local a fost frumos mai ales ca sa si dansat evident sotul meu si cu inca un grasunel ca el au dansat sarbe in ring si au facut un show de se uitau toti din sala la ei sau tras pe margini ca sa aiba ei loc sa se desfasoare apoi celalalt grasunel sa imbracat in fusta probabil pregatita de acasa cu ochelari de soare machiat ca la carte sa nu fie usor de recunoscut si a inceput sa danseze pe o masa trasa in mijlocul ringului pe o melodie de streptease a fost bestial momentul toti aplaudau si fluierau bine ca tipul pe cat era el de grasunel avea miscari destul de lascive care chiar incitau femeile prezente in local anul asta mias dori sami petrec ziua de 8 martie cu cele 2 prietene bune foste colege la master de fapt chiar acolo leam cunoscut si cu care ma impac foarte bine |
|
duminică, 28.02.2010 23:58 [Raspunde]
anul trecut am fost la Busteni si a fost foarte frumos.Am prins vreme superba si totul era inflorit.
|
|
Albastrita boboc 4 posturi |
luni, 01.03.2010 08:04 [Raspunde]
elena8018 invata sa scrii pe forum!!!
|
|
florydogaru boboc 3 posturi |
marţi, 02.03.2010 02:19 [Raspunde]
ZIUA DE 8 MARTIE
|
| Re: Castiga o lenjerie intima pentru luna martie! | |