Castiga cartea profesorului Gheorghe Mencinicopschi (adaugat marţi, 23.02.2010 09:58 de iLeen )   [Raspunde]

Castiga cartea SI NOI CE MAI MANCAM - Noua ordine alimentara scrisa de profesorul Gheorghe Mencinicopschi! Spune-ne daca ai avut ocazia sa urmaresti un interviu sau o emisiune in care a fost invitat profesorul Menci si ce parere ai despre sfaturile date de acesta. Ti-au fost utile in viata de zi cu zi?
adivera
boboc
3 posturi
marţi, 23.02.2010 17:15   [Raspunde]

E singura persoana pe care o ascult in ceea ce priveste alimentatia si am incredere deplina in sfaturile dumnealui. Viata noastra de zi cu zi inseamna si sa mancam sanatos iar D-l profesor ne invata exact acest lucru.
andreea_toptan
Administrator
43 posturi
miercuri, 24.02.2010 02:00   [Raspunde]

Nu uita sa postezi o poza conform detaliilor de pe pagina concursului: http://www.ileen.ro/concursuri/detalii/18 Mult succes!
Re:
e singura persoana pe care o ascult in ceea ce priveste alimentatia si am incredere deplina in sfaturile dumnealui viata noastra de zi cu zi inseamna si sa mancam sanatos iar dl profesor ne invata exact acest lucru
scumpetea
boboc
3 posturi
miercuri, 24.02.2010 02:13   [Raspunde]

Suntem ceea ce mancam si prin urmare alimentatia este foarte importanta in viata noastra. In familia noastra, adica eu, sotul si copilasul nostru in varsta de 2 ani, incercam sa mancam cat mai sanatos posibil. Asta pentru ca sanatatea si echilibrul nostru depinde de acest lucru. Traim intr-o perioada in care sa mananci sanatos poate fi o adevarata lupta. La fel de greu este si sa stii sa distingi intre alimentele sanatoase si cele "rele". Am avut ocazia sa il urmaresc pe profesorul Menci in mai multe interviuri si de fiecare data am ramas in fataTV pana cand s-a terminat emisiunea. Tot ceea ce spune este bine fondat si fiecare dintre noi ar trebui sa stie astfel de lucruri importante.
AdinaPlacinta
boboc
1 posturi
joi, 25.02.2010 10:59   [Raspunde]

De 7 ani si jumatate am adoptat un mod de viata sanatos in familia mea .L-am ascultat cu multa placere pe d-l profesor.Apreciez munca pe care o face.Vreau sa comunic pe aceasta cale ca nu este singurul. De 7 ani luptam cu mentalitatea si filozofia oamenilor in ce priveste alimentatia sanatoasa..Lupta cu parintii pentru a-si educa corect copii,lupta cu adultii,cu reclamele ,cu marea mmajoritate care maninca prost(sau considera ca maninca bine ),lupta cu guvernul,
Oamneii nu stiu sa interpreteze etichetele,nu stiu ce are nevoie organismul fiecaruia. Sfideaza pur si simplu si se duc la medici sa ia sacul cu medicamente.Mai bine prefera medicamente decat sa renunte la obiceiurile proaste alimentare.Aceasta este lume in care traim .Apreciez si va multumesc ,a-ti venit ca o completare foarte puternica a muncii noastre. Sunt consultant de nutritie.,cu instruiri la nivel de medici laureati ai premiului Nobel in nutritie .
Este inca un semnal de alarma.Cand nu se vor mai face vanzari din rafturile supermarketurilor,atunci producatorii vor fi nevoiti sa achimbe atitudinea fata de chimicale.Dar pana atunci trebuiesc educate masele.
denisaandreipopescu
boboc
1 posturi
joi, 25.02.2010 11:46   [Raspunde]

Suntem o familie care mancam sanatos.Gatesc cu placere pentru sotul si fiica mea si m-as bucura daca as castiga aceasta carte.Sper sa gasesc cat mai multe raspunsuri la intrebarile mele daca ceea ce mancanc este sanatos sau nu.
elenamarylena
boboc
1 posturi
joi, 25.02.2010 15:09   [Raspunde]

Chiar in aceasta seara am urmarit la OTV emisiunea in care domnul profesor Gheorghe Mencinicopschi a precizat ce se poate manca si ce nu. A prezentat si cartea SI NOI CE MAI MANCAM - Noua ordine alimentara scrisa de domnul profesor. Mi-au placut foarte mult explicatiile pe care domnul profesor le-a facut asupra alimentelor in general si ce ne poate face rau in special. Eu l-am mai urmarit pe domnul profesor si cu alta ocazie tot la OTV. A manca sanatos ar trebui sa fie o hotarare pe care fiecare om ar trebuie sa o puna in aplicare. Dupa parerea mea cele mai multe boli sunt din cauza alimentatiei care nu poate fi pusa sub un control de specialitate. De la emisiunea anterioara a domnului profesor Gheorghe Mencinicopschi am pus in aplicare multe sfaturi ale dansului si care mi-au facut mult bine. Am redus prajelile si mananc foarte multe fructe si cruditati in general. Pot afirma ca ma simt excelent. De asemenea, la precizarea domnului profesor Gheorghe Mencinicopschi despre binefacerile chefirului, de o luna de zile imi prepar chefir in casa, beau zilnic si ma simt excelent. Tare mult imi doresc sa am cartea domnului profesor pentru a pune in aplicare si alte retete ale domniei sale.
izabela08
boboc
3 posturi
vineri, 26.02.2010 12:46   [Raspunde]

Sa fiu sincera nu am auzit de acest autor si nici de aceasta carte deoarece nu imi pasa de mine.acum de cand am o familie si ma gandesc inca la un bebelus sa vina. mi as dori sa mi schimb stilul de viata si de hrana. sa stiu cum se mananca sanatos atat eu cat si familia mea.
damideea
boboc
2 posturi
sâmbătă, 27.02.2010 13:13   [Raspunde]

Incerc sa mananc cat mai sanatos, mai exagerez cateodata dar incerc sa-mi revin repede, am nevoie de carte pentru a invata cat mai multe lucruri .
oanapl
boboc
1 posturi
sâmbătă, 27.02.2010 13:19   [Raspunde]

Nu am vazut nici o emisiune de-a dl-ui profesor Gheorghe Mencinopschi, dar mi-as dori foarte mult sa castig aceasta carte deoarece imi doresc foarte mult sa-mi schimb stilul de viata, sa mananc mai sanatos.
albastrica24
boboc
1 posturi
luni, 01.03.2010 03:26   [Raspunde]

...Si mi-am inceput concediul. Toata lumea ma intreba:'Unde pleci?' 'Nicaieri, ma apuc de dieta'. Le-am vazut fetele perplexe, probabil nu considera ca as avea nevoie. Dar va spun eu: era de jale. Asa ca, de doua saptamani, sunt foarte mandra de mine, de schimbarile facute in dieta: ma hidratez-ce ziceti, 2 litri de apa e numai bine, nu?- mi-am reintrodus in obisnuinta sa mananc cel putin un grepfruit pe zi, sunt mult mai atenta cu cat si ce mananc. In zilele cu energie crescuta fac exercitii si alerg. Ma simt excelent fizic si psihic si simt ca am gasit calea ce parca o pierdusem. Cantarul nu m-a dezamagit dupa aceste schimbari si astept primavara cu nerabdare. Si stiti inca ceva? Asta mi-a zis-o si horoscopul pe anul asta: voi castiga lupta cu kilogramele! Va doresc succes in gasirea propriului regim de viata sanatos!
Ghinnni
boboc
1 posturi
miercuri, 03.03.2010 12:01   [Raspunde]

Imi doresc sa citesc aceasta carte. De un an sunt atenta ce si cum mananc. Imi place asa si vreau sa continui. Acum cateva saptamani l-am vazut pe dl. prof. la TVR Info.
ludmila
boboc
2 posturi
sâmbătă, 06.03.2010 12:24   [Raspunde]

Emisiunea in care am avut ocazia sa ascult un interviu cu domnul profesor Gheorghe Mencinopschi este ,,Oamenii timpului nostru" de la antena 2 din data de 06.03.2010 in care ne aminteste cat de important este sa ne alimentam sanatos,adica "cu cap",sa avem grija ce si cand mancam,si sa ne facem timp pentru micul dejun,care este cea mai importanta masa a zilei.As dori sa citesc cartea pentru a aplica in viata de zi cu zi sfaturile dumnealui si a afla daca ceea ce mananc este sanatos.Va multumesc!!!
vios77ro
boboc
3 posturi
duminică, 07.03.2010 02:48   [Raspunde]

ne hranim într-un mod total nesanatos, mancam prost si mult. am ascultat zilele trecute un interviu acordat de domnul profesor Gheorghe Mencinopschi si pot spune ca in urma interviului ascultat imi doresc sa castig foarte mult aceasta carte . sper sa am noroc. sfaturile domnului profesor sunt foarte utile
andreea_toptan
Administrator
43 posturi
marţi, 09.03.2010 14:51   [Raspunde]

Castigatoarea cartii profesorului Mencinicopschi "SI NOI CE MAI MANCAM - Noua ordine alimentara" este scumpetea . Felicitari!
aurora
boboc
1 posturi
vineri, 16.04.2010 03:09   [Raspunde]

eu nu prea stiu sa mananc sanatos,mi-as dori sa castig aceasta carte,cred ca as avea ce invata din ea
Re: Castiga cartea profesorului Gheorghe Mencinicopschi

1

musthave
Autentificare
Email/Username:
Parola:  
articole_noi