Nelamurire in legatura cu concursul "Machiajul perfect" (adaugat luni, 15.02.2010 13:43 de claudia_bercaru )   [Raspunde]

Eu cred ca tipa cu cele mai multe voturi de la acest concurs...are prea multe voturi zilnic...este ciudat....nu ca m-as indoi de prieteniile ei..dar totusi....nu vreau sa o jignesc dar nu are cine stie ce machiaj....si nici nu o avantajeaza...si nu cred ca ar sta atatia oameni sa o voteze zilnic....diferenta este prea mare.......in fine...poate mi se pare mie...bafta tuturor...cea de pe locul doi are un machiaj dragut....voi ce parere aveti?
madalinush
boboc
1 posturi
sâmbătă, 20.03.2010 07:45   [Raspunde]

Buna Claudia. Chiar daca concursul s-a terminat de mult si eu am observat atunci ca are multe voturi. Nu e singurul concurs pe care l-a castigat. De cand sunt membra pe acest site a mai castigat si alte concursuri. Probabil e o norocoasa, ce sa zic:))...eu ma chinui de mult sa castig macar un sapun:), dar n-am avut bafta. Poate imi spune ea secretul. Oricum mi se pare ceva suspect. Nush ce sa ma cred despre aceste concursuri online. Oricum, voi continua sa particip. Sunt increzatoare :D. Pup!
Re: Nelamurire in legatura cu concursul "Machiajul perfect"

1

musthave
Autentificare
Email/Username:
Parola:  
articole_noi