Castiga un abonament la aerobic! (adaugat marţi, 02.02.2010 01:29 de andreea_toptan )   [Raspunde]

Castiga un abonament de aerobic! Raspunde la urmatoarea intrebare: Ce tip de exercitii fizice au functionat pentru tine si ce ai reusit sa imbunatatesti cu acestea? Iar raspunsul cel mai inspirat va fi premiat. Abonamentul este oferit de www.kangooaerobic.ro si www.ileen.ro. Concursul se desfasoara in intervalul 2-23 februarie 2010.
equivoc
boboc
1 posturi
luni, 15.02.2010 10:50   [Raspunde]

Pentru ca sunt o persoana energica am apelat desigur la exercitiile aerobice.Le-am imbinat cu sedinte de fitness si taebo si am reusit sa slabesc foarte mult, desigur si cu o dieta alimentara echilibrata. Pe langa slabire, tonifiere si beneficii estetice, aerobicul mi-a ridicat foarte mult moralul si mi-a dat chef de viata. Dupa o ora de aerobic ma simteam plina de energie si in stare sa fac orice. De aceea pentru mine acesta este sportul care functioneaza.
olia
boboc
1 posturi
luni, 15.02.2010 13:39   [Raspunde]

pentru mine au functionat cursurile de dans si mersul cu rolele
oly_mau
boboc
1 posturi
vineri, 19.02.2010 23:46   [Raspunde]

Pentru mine cel mai eficient este aerobicul ( -5kg intr-o luna). In ultima perioada m-am cam neglijat, dar as vrea sa revin la o viata mai activa:)
anamaria2025
boboc
3 posturi
luni, 22.02.2010 04:48   [Raspunde]

Pentru mine cele mai eficente exercitii sunt cele care solicita intregul corp,si in fiecare zi sa imi lucrez anumite grupe de muschii(sa nu repet aceleasi exercitii zilinc) dar la abdomene nu renunt!!Dar cel mai important un stil de viata sanatos atat din punct de vedere alimentar cat si fizic!!
toby
boboc
1 posturi
luni, 22.02.2010 07:14   [Raspunde]

Pe mine m-au ajutat combinatii de exercitii. Eu am mers la sala o data pe saptamana, la aerobic si am alergat in parc cam 5-6 zile pe saptamana cate 30-45 minute. Dar daca cred ca ar mai trebui si putin fitness care sa iti defineasca muschii nu e suficient decat sa slabesti trebuie sa iti definesti si muschii.
andreea_toptan
Administrator
43 posturi
marţi, 23.02.2010 12:33   [Raspunde]

Castigatoarea concursului este: lilianamedariu. Felicitari!
kamkrys75
boboc
22 posturi
miercuri, 24.02.2010 22:44   [Raspunde]

felicitari castigatoarei:)
elena8018
boboc
4 posturi
duminică, 28.02.2010 23:32   [Raspunde]

Re:
buna tuturor in primavara trecuta am avut mai multa ambitie decat m in acest moment din fericire am ajuns la concluzia ca cheia unei diete reusite este miscarea cat mai multa fie si data ridici un chibrit totusi nu ridicatul chibritelor a fost cel care a determinat scaderea in greutate ci mersul pe bicicleta eu am una fixa pe care am folosito cu regularitate sau vazut bine rezultatele dar acum sunt ceva mai comoda si simt nevoia de a iesi mai mult din casa multumesc gabriela
Re: Castiga un abonament la aerobic!

3

musthave
Autentificare
Email/Username:
Parola:  
articole_noi