Castiga un abonament de aerobic! Raspunde la urmatoarea intrebare: Ce tip de exercitii fizice au functionat pentru tine si ce ai reusit sa imbunatatesti cu acestea? Iar raspunsul cel mai inspirat va fi premiat. Abonamentul este oferit de www.kangooaerobic.ro si www.ileen.ro.
Concursul se desfasoara in intervalul 2-23 februarie 2010.
|
andreea_toptan
Administrator
43 posturi
|
Ce tip de exercitii fizice au functionat pentru tine si ce ai reusit sa imbunatatesti cu acestea?
|
andreea_toptan
Administrator
43 posturi
|
Specificam ca sala de aerobic este in Bucuresti. Mult noroc!
|
alisoniaaa
boboc
9 posturi
|
PILATES ESTE PREFERATUL MEU SI CHIAR A FUNCTIONAT...PACAT K M-AM CAM LASAT.AM REUSIT SA DAU JOS CAM DE PESTE TOT
|
teo.2007_c
boboc
2 posturi
|
Hammer Leg Toner ma ajutat foarte mult pt ridicarea muschilor fesieri abdomen picioare
|
analis
boboc
5 posturi
|
Exercitiile Tae-bo---ului .Sunt foarte bune pentru toate grupurile de muschi ...iar programul este entrenant si nu foarte obositor!
|
oldwitch
boboc
6 posturi
|
Ziua buna, fete sportive!
Cel mai bun pentru mine a fost aerobicul, combinat cu Pilates.
Toata lumea, manutzele sus si 1,2,3 jump!
|
dariamidan
boboc
8 posturi
|
la mine functioneaza aerobicul combinat cu joggingul care ma usuca precum un peste pe uscat, tae-bo imi face ferma poponeata si piciorul de gazela.Daca le-as si practica regulat as fi ca o sirena!
|
kamkrys75
boboc
22 posturi
|
am intrat pe site www.kangooaerobic.ro si nu pot spune decat:Wow!!! e super,mi ar place tare mult, mai ales ca de cand am nascut a doua oara,am cam neglijat mersul la sala...la mine functiona aerobicul!
|
heretyk2
boboc
5 posturi
|
eu ma plictisesc repede de acelasi gen de exercitii si in plus simt ca imi antrenez doar anumiti muschi.de aceea imi place sa combin tae bo cu alergatul prin parc(cand e frumos afara) aerobic, aparate la sala de fitness si tot asa, bineinteles cu zile de odihna intre :)
|
andrusca
boboc
1 posturi
|
CEL MAI eficient exercitiu este cel la sala de aerobic....te mentine in miscare si astfel nu ai cum sa nu vezi rezultatele....In plus ,te simti plin de energie ,iar circulatia este pusa in miscare.Aerobic rules!
|
andre
boboc
1 posturi
|
Re: ce tip de exercitii fizice au functionat pentru tine si ce ai reusit sa imbunatatesti cu acestea
Exercitiile Tae-bo---ului .Sunt foarte bune pentru toate grupurile de muschi .
|
Crissie
boboc
1 posturi
|
Eu am facut fitness impreuna cu tae-bo...sincer mai putin tae-bo. Am facut aproape in fiecare zi macar o ora de sala pentru 6 luni si am dat jos 20kg care nu s-au mai pus inapoi. Odata cu kilogramele date jos am invatat sa mananc si mai sanatos, sa renunt la sucuri, sa imi permit acea minunata "bucatica" de ciocolata. Au trecut 2 ani de cand nu am mai ajuns la sala din motive personale... tot nu s-au pus la loc kilogramele(nu am mai facut nici exercitii foarte multe decat cele normale care se intampla cand ma plimb de colo pana colo in Bucuresti - gen scari, alergat dupa ratb etc). Este extraordinar.
|
jursateiubesc
boboc
1 posturi
|
nu am fosr niciodata la sala si kiar mi-as dori sa incerc.:(
|
giusistan
boboc
2 posturi
|
deocamdata doar innotul daca intra in categoria exercitiilor fizice.
Cand aveam abonament in 3 luni am reusit sa slabesc 4 kg
|
veverita_eve
boboc
6 posturi
|
Oricare ar fi metoda aleasa, daca adaugam sportul in viata de zi cu zi putem ajunge la greutatea dorita, dar cel mai important putem sa ne imbunatatim statea de sanatate. Asadar eu combin exercitiile de aerobic si tae-bo (de preferat in aer liber cand vremea imi permite), iar cand afara e cald si bine aleg alergarea de dimineata inaintea inceperii activitatii (gradina Botanica 7 dimineata, deoarece sunt foarte aproape) mers cu bicicleta (nu am bicicleta dar folosesc centrul de inchiriere Cicloteque) si sa nu uitam de drumetiile la munte, pentru o incarcare cu aer curat si o hiperglobulie.
O zi buna si cu mult sport!
|
joitaalina
boboc
5 posturi
|
Eu am slabit in 3 luni din ianuarie pana in martie 7 kg mergand pe bicicleta de casa in fiecare zi o ora. Aveam bicicleta pe balcon si la ora 8 seara imi puneam trening pe mine, caciula in cap, castile cu muzica la urechi, dadeam muzica la maxim si pedalam pana nu mai puteam sa respir. Si a dat rezultate!
|
ionela
boboc
1 posturi
|
Mie imi place foarte mult kangoojumps, iar foarte bun pentru intregul corp este antrenamentul tae-boo.
|
crissu83
boboc
2 posturi
|
pt mine a functionat tae bo cu aerobic de minim 3 ori pe saptamana pt slabit si de 2 ori pe sapt pt intretinut, depinde acum fiecare de ce vrea.
Sunt mult mai fericita dupa orice ora de sport si zambesc mai mult..in loc sa fiu obosita, cum multa lume crede daca "alergi mult" si as urca si un munte , spre stupoarea multora:)
|
carmen76
boboc
11 posturi
|
eu nu am fost pana acum decat la aerobic acum vreo 6 ani, inainte sa nasc primul copil. acum simt nevoia sa fac miscare la sala si una care sa fie antrenanta, sa ma stimuleze.
|
gabrielasocol
boboc
2 posturi
|
Buna tuturor, in primavara trecuta am avut mai multa ambitie decat m in acest moment. Din fericire am ajuns la concluzia ca cheia unei diete reusite este miscarea cat mai multa, fie si data ridici un chibrit. Totusi nu ridicatul chibritelor a fost cel care a determinat scaderea in greutate, ci mersul pe bicicleta (eu am una fixa), pe care am folosit-o cu regularitate. S-au vazut bine rezultatele dar acum sunt ceva mai comoda si simt nevoia de a iesi mai mult din casa.
Multumesc!
Gabriela
|
|
Re: Castiga un abonament la aerobic!
|