Castiga tinuta sexy de Valentines Day oferita de lenjerie-femeie.ro (adaugat marţi, 12.01.2010 09:11 de iLeen )   [Raspunde]

Ce tinuta de pe www.lenjerie-femei.ro ai alege pentru Valentine's Day? De ce? Descrie-ne seara perfecta pentru aceasta ocazie!
amola
boboc
1 posturi
luni, 08.02.2010 01:26   [Raspunde]

Ce as dori sa port in ziua de Valentines" Day? Sa vedem. O cabana la munte, liniste, noi doi. Se insereaza. Ies de la baie mai hotarata ca oricand, port http://www.lenjerie-femei.ro/babydolls/large/babydoll-negru-flu-flu.html
Efectul era exact cel pe care scontasem. Pe fata lui se vedeau o multitudine de simtaminte ce se ciocneau, emotii noi, diferite i se oglindeau in ochi. "Cum se poate ca fata cuminte ce iesise cu cateva clipe inainte sa sufere o asa transformare? Ce se intamplase cu ea? Oare nu e prea sexi pentru mine? Doamne, cat e de atragatoare!" Gura i se uscase si mici perle de transpiratie ii rasarisera pe frunte. Pe umarul sau gol, bronzat, se lipise o petala de trandafir rosu din cele pe care tocmai le presara pe cearceafuri si perne. "Se pare ca e totusi un romantic", imi sopti ceva in interiorul meu. Ma apropii usor de el si ii trec mana peste parul negru, ondulat, placut atingerii. Simt ca un fior il strabate si aplec buzele spre petala ratacita pe pielea sa cu miros masculin. Se cutremura usor si ma ia in brate fara graba, cu grija, ca pe un portelan chinezesc. Las capul pe scobitura umarului sau si un oftat de multumire urca din pieptul meu. Ma simt aproape de o fericire linistita, acolo am sentimentul ca e locul meu si numai al meu. Mana lui care ma mangaie usor pe spate imi scurtcircuiteaza toate conexiunile nervilor si il indepartez usor cuprinsa de o nerabdare placuta. Trec cu buzele intr-o atingere fina peste ale lui, umezite de vinul aromat si respiratia sa fierbinte ma face sa prind aripi. Las babydoll-ul sa-mi cada de pe umeri intr-un usor fosnet si vin in bratele care ma asteptau pe mine de la facerea lumii. Ce a urmat a fost o sarabanda a simturilor noastre acutizate la maximum, un dans nebun al trupurilor si sufletelor ingemanate. O ciocnire pana la contopire a doua galaxii condamnate sa fuzioneze. Un carusel ce parca te tranteste de pamant pentru ca in clipa urmatoare sa te ridice printre stele, imbogatindu-ti sufletul cu trairi nemaintalnite. In acest timp, fara sa-i pese ca micul nostru univers arde in focul creatiei primordiale intr-o mica cabana de munte, viata merge inainte, netulburata. Un cioban canta din fluier pascandu-si oile in departare, o adiere de vant increteste apa lacului si in acelasi timp indoaie in mod caraghios piscurile muntilor oglindite in apa limpede, norii trec agale fara sa dea vreun semn ca simt zbuciumul nostru. Nimic nu se schimba, nimic nu este perturbat nici macar de implozia finala, distructiva si in acelasi timp creatoare. Doar noi...
andra
boboc
3 posturi
luni, 08.02.2010 04:58   [Raspunde]

As alege tinuta Corset Party negru deoarece este o poti folosi atat in dormitor cat si la petreceri, deci este versatila.
irinamicu
boboc
2 posturi
luni, 08.02.2010 07:59   [Raspunde]

eu vad ziua de valentine day ca fiind una plina de pasiune si dragoste alaturi de persoana iubita cu un decor ideal o samanie , 2 pahare, niste capsuni cu frisca o muzica in surdina si restul e ......
martzuk
boboc
1 posturi
luni, 08.02.2010 17:12   [Raspunde]

http://www.lenjerie-femei.ro/uniforme-sexy/large/politista-911.html .....Asi alege aceasta tinuta deoarece trebuie sa-i arati unui barbat ca si tu poti fi cea autoritara macar intr-o seara.Se potriveste perfect stilului meu si al partenerului meu .Cred ca l-asi chema la mine si mi-asi lua ceva sa nu se observe tinuta...dupa l-asi duce in dormitor si asi incepe sa fac un striptis...asa ar incepe o noapte de neuitat....
irina_v
boboc
2 posturi
marţi, 09.02.2010 10:27   [Raspunde]

http://www.lenjerie-femei.ro/corsete-sexy/large/corset-sexy-cu-fustita-negru.html ,cu aceasta tinuta voi fi cadoul perfect de ziua indragostitilor.
iLeen
Administrator
74 posturi
marţi, 09.02.2010 12:55   [Raspunde]

Castigatoarea concursului este Blondy. Felicitari!
kamkrys75
boboc
22 posturi
luni, 15.02.2010 05:38   [Raspunde]

felicitari blondy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sa ti aduca noroc:)
alina900
boboc
2 posturi
vineri, 10.02.2012 01:05   [Raspunde]

as alege un meglijeu rosu pentru ca ca culoarea pasiuni si a iubirii , camera decorata cu lunanari parfumate lunima difuza petale de treandafir de pat si pe jos o melodia care sa ne aduca aminte de noptile de iubire de la inceput iar un vin rosu s o cina usoara ar relaxa atmosfera si am atinge raiul iubirii
alina900
boboc
2 posturi
vineri, 10.02.2012 01:06   [Raspunde]

as alege un meglijeu rosu pentru ca ca culoarea pasiuni si a iubirii , camera decorata cu lunanari parfumate lunima difuza petale de treandafir de pat si pe jos o melodia care sa ne aduca aminte de noptile de iubire de la inceput iar un vin rosu s o cina usoara ar relaxa atmosfera si am atinge raiul iubirii
Re: Castiga tinuta sexy de Valentines Day oferita de lenjerie-femeie.ro

5

musthave
Autentificare
Email/Username:
Parola:  
articole_noi