Castiga vouchere in valoare de 400 ron oferite de Monique Center (adaugat marţi, 12.01.2010 09:00 de iLeen )   [Raspunde]

Fiecare dintre noi a avut un moment in care ar fi facut orice sa dea jos cateva kilograme. Spune-ne ce diete ai tinut pana acum si care a fost cea care a dat rezultate, iar Monique Center te premiaza cu 10 vouchere de reducere in valoare de 40 ron pentru tratamentele de cavitatie. In fiecare saptamana se vor alege 2 castigatoare care vor profita de reducerea de 40 ron la sedinta de cavitatie sau abonamentele oferite de salonul Monique Center.
oldwitch
boboc
6 posturi
marţi, 02.02.2010 08:38   [Raspunde]

Ziua buna, fete dragi, care mai rotofeie, care mai subtirele, sanatoase sa fiti si vesele, sa faceti miscare cu trupul si cu mintea, iar daca vreti, incercati si metoda oldwitch:
Se ia o dimineata de iarna, se deschide fereastra, se inspira adanc si vreo jumatate de ceas se presteaza incalzire, abdomene, aerobic usor, totul asezonat cu muzici vesele. Dansul e din partea casei!
Se continua antrenamentul muschilor faciali cu zambete in trafic, rabdare la serviciu si iar in trafic - aici intervin exercitiile de intelepciune, prin antrenarea creierului mic si-a sistemului parasimpatic:)
Se ia, la final, o seara geroasa, se merge la sala de sport un ceas si-un pic - cat mai tin bateriile, si, inainte de somn - musai o carte buna sa descreteasca fruntea pana a doua zi...
Cat despre mancare...nu va ganditi la ce nu-i voie, pregatiti cu bucurie fantezii in farfurie din ingrediente cuminti: tofu-shaorma cu lipie de secara, tiramisu din branza de vaci cu ruccola, hamburger de dovlecel cu piept de curcan, beti ceai neindulcit din sticle de sampanie si apa plata din halbe de bere.
Efect garantat! Kilo in minus, tonus in plus!
andreea_toptan
Administrator
43 posturi
marţi, 02.02.2010 10:29   [Raspunde]

Castigatorii de saptamana aceasta sunt: Oldwitch si gabriela_calota . Felicitari!
Mai sunt 4 vouchere de oferit, mult succes in continuare!
tillycuore
boboc
3 posturi
miercuri, 03.02.2010 17:38   [Raspunde]

Eu am incercat o ideta in stil rusesc.Chiar nu iti este foame sau pofta sa mananci mai mult,Intro saptamana am dat jos 4 kg.Apoi am facut 4 sedinte de vacuum ,2 de aroma-terapie,si 4 de electrostimulare la monique-center.Si va spun sincer intr-un final rezultatele au fost miraculoase.In plus ai si o piele foarte fina dupa acele sedinte.
carmen76
boboc
11 posturi
joi, 04.02.2010 02:16   [Raspunde]

La mine a functionat alimentatia obisnuita, fara dulciuri in exces, fara grasimi, multa apa, fructe, legume si vreo 8 sedinte elecrostimulare.
kamkrys75
boboc
22 posturi
duminică, 07.02.2010 00:26   [Raspunde]

Ce am eliminat din alimentatia mea:
- painea
- orice fel de carne prajita sau facuta in ulei
- prajelile in general
- dulciurile
- mezelurile
- sucurile carbogazoase
Ce mananc acum
- paste dar facute cu sos de rosii si combinat cu alte legume
- carne de pui, peste si vita doar fiarta, la gratar sau la cuptor in folie de aluminiu
- foarte multe salate, salata de ton mancam aproape zilnic pentru ca imi place foarte mult
- salate de legume combinate cu un ou fiert razalit in ea, telemea rasa, piept de pui desfacut fasii
- muraturile sunt ok dar nu in exces(2 ori pe saptamana)
- etc. mai sunt si altele.
am slabit decat 2 kg intr o luna:(
mweirina
boboc
3 posturi
luni, 08.02.2010 00:39   [Raspunde]

Buna, va spun cum am slabit eu
am nascut trei copii unu dupa altu,adica in fiecare an cite unu va dati seama cai greu sa ai grija de copiicu copii asa nu a mai trebuit sa tin regim am slabit fara sami dau seama la 27 ani am 3 copii 52 de kg.
mweirina
boboc
3 posturi
luni, 08.02.2010 00:40   [Raspunde]

Re:
buna va spun cum am slabit eu am nascut trei copii unu dupa altuadica in fiecare an cite unu va dati seama cai greu sa ai grija de copii ,cu copii asa nu a mai trebuit sa tin regim am slabit fara sami dau seama la 27 ani am 3 copii 52 de kg
Ade
boboc
14 posturi
luni, 08.02.2010 16:03   [Raspunde]

In ce a constat aceasta dieta? Nu am auzit de ea pana acum.
Re:
eu am incercat o ideta in stil rusescchiar nu iti este foame sau pofta sa mananci mai multintro saptamana am dat jos 4 kgapoi am facut 4 sedinte de vacuum 2 de aromaterapiesi 4 de electrostimulare la moniquecentersi va spun sincer intrun final rezultatele au fost miraculoasein plus ai si o piele foarte fina dupa acele sedinte
andreea_toptan
Administrator
43 posturi
marţi, 09.02.2010 09:29   [Raspunde]

Castigatoarele din aceasta saptamana sunt: heretyk2 si kamkrys75. Felicitari! Mai sunt 2 vouchere de oferit, mult succes in continuare!
kamkrys75
boboc
22 posturi
marţi, 09.02.2010 21:22   [Raspunde]

multumesc mult!!!pupici la toate fetele si bafta in continuare!
carmen76
boboc
11 posturi
miercuri, 10.02.2010 05:41   [Raspunde]

Eu facut saptamana trecuta si un tratament shock format din cavitatie, dermacel, electro in tunel termo. si merg si la sala pentru miscare activa, nu numai pasiva. oricum s-au vazut ceva rezultate in centimetri.
nykole88
boboc
1 posturi
joi, 11.02.2010 11:16   [Raspunde]

Em am slabit 20 de kg in jumatate de an datorita unor produse care m-au ajutat sa ajung la greutatea ideala.Aceste produse nu se gasesc in farmacii,doar prin colaboratori.In timpul acestui regim am avut ambitia de a ma abtine cat de cat de la dulciuri,grasimi,acidulate.Am imbinat de asemenea si cu exercitii fizice si am ajuns la rezultatul dorit.Pot spune k si acum,dupa aproape 2 ani de cand am terminat acel program,reusesc sa ma mentin,desi recunosc k mai exagerez cateodata in privinta mancarii,insa beau in continuare cel putn 2 litri de lichide pe zi si fac exercitii fizice.
Ceea ce este important este faptul k gatesc doar cu legume,nu pun knorr sau alte condimente.Si de asemenea consum fructe in loc de suc si dulciuri si evit grasimile.
Madlene
boboc
2 posturi
vineri, 12.02.2010 12:55   [Raspunde]

Alimentatia este intradevar foarte importanta. In perioada in care am tinut dieta, am eliminat pastele fainoase, painea, si dulciurile. Am mancat foarte multe fructe, evitand bananele, branza de vaci, salate de cruditati, si am cautat de beau multa apa. De asemenea, imi facusem un abonament la masaj si impachetari cu alge si a contat mult. Am slabit 4 kg si am fost tare incantata de rezultat.
In general ma feresc de sucurile dulci si acidulate, mancarea de la fast-food, care are este extrem de bogata in calorii si foarte sarata (se stie ca sarea retine apa in organism, si in felul asta suntem predispusi la ingrasare), maioneza si alune.
ghizarulelia
boboc
6 posturi
luni, 15.02.2010 00:59   [Raspunde]

Fetelor eu am reusit sa tin dieta daneza, acum multi ani , sa fie vreo 7 cred.... Intr-adevar am slabit 10 kg in 2 saptamani si nu am mai pus 2 ani nimic la loc, dar am avut grija ce mancam si , sincer ma obisnuisem sa mananc putin... Dar , in timp, datorita serviciului unde stau la calculator aproape 10 ore pe zi am inceput sa pun ceva pe la burtica... Deci trebuie sa ne miscam....sau sa ajungem pe la saloane....dar NE TREBUIE SI BANI.... Succes tuturor
andreea_toptan
Administrator
43 posturi
marţi, 16.02.2010 13:31   [Raspunde]

Castigatoarele din aceasta saptamana sunt Madlene si nykole88. Felicitari! Concursul a luat sfarsit.
bic.
boboc
1 posturi
duminică, 18.04.2010 05:59   [Raspunde]

Eu am slabit 11 Kg intr-o luna.Am inlocuit painea cu mamaliga.Am mancat foarte multe salate si supe.inainte aveam 67kg iar acum am 57kg.Cine vrea sa slabeasca trebuie sa renunte la prajeli,dulciuri si fast food.Eu am reusit.Va doresc mult succes!
ancutza34
boboc
21 posturi
luni, 19.04.2010 09:33   [Raspunde]

ancutza34
boboc
21 posturi
luni, 19.04.2010 09:40   [Raspunde]

buna,
La mine a tinut de minune curele cu Tinctura de Urzica am reusit chiar sa slabesc 10 kg dupa sarcina si bineinteles am scos fainoasele din alimentatie inclusiv painea si sucurile carbogazoase am inlocuit zaharul cu mierea asta in cafea si daca aveam pofta de ceva dulce mancam ciocolata amara. Fructele le mancam pe stomacul gol numai dimineata si incercam sa fac sport macar 2 ori pe saptamana impreuna cu fetele mele si asa am reusit ca in curs de 1 an sa dau jos 10 kg.
ancutza34
boboc
21 posturi
vineri, 23.04.2010 06:59   [Raspunde]

Re:
eu am slabit 11 kg intro lunaam inlocuit painea cu mamaligaam mancat foarte multe salate si supeinainte aveam 67kg iar acum am 57kgcine vrea sa slabeasca trebuie sa renunte la prajelidulciuri si fast foodeu am reusitva doresc mult succes

buna, o dieta un program anume?
poate imi spui si mine.
Eu am reusit sa slabesc dar problema este cum ma mentin cu toate ca am eliminat multe din obiceiele vechi
Re: Castiga vouchere in valoare de 400 ron oferite de Monique Center

3

musthave
Autentificare
Email/Username:
Parola:  
articole_noi