A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Filename: models/forum_model.php

Line Number: 241

Castiga vouchere in valoare de 400 ron oferite de Monique Center (adaugat marţi, 12.01.2010 09:00 de iLeen )   [Raspunde]

Fiecare dintre noi a avut un moment in care ar fi facut orice sa dea jos cateva kilograme. Spune-ne ce diete ai tinut pana acum si care a fost cea care a dat rezultate, iar Monique Center te premiaza cu 10 vouchere de reducere in valoare de 40 ron pentru tratamentele de cavitatie. In fiecare saptamana se vor alege 2 castigatoare care vor profita de reducerea de 40 ron la sedinta de cavitatie sau abonamentele oferite de salonul Monique Center.
dariamidan
boboc
8 posturi
miercuri, 20.01.2010 23:01   [Raspunde]

eu m-am ingrasat in timpul sarcinii 33 kg astfel incat ajunsesem "cu brio" la 103kg in ziua in care am nascut, cand am iesit din spital aveam mai putin fix cu 8 kg.Disperata fiind sa slabesc ( nu am alaptat) m-am apucat sa mananc dupa dieta pe care a tinut-o Nicoleta Luciu.Rezultatul?Eram destul de anemica in urma cezarienei, m-am anemiat de tot, cazand intr-o seara cu tot cu copil in brate, pe jos.Atunci am luat hotararea de-a manca normal si sanatos, dar echilibrat si mai ales ponderat.Azi mananc numai carne slaba si peste + legume facute toate la steamer ( binecuvantat fie acest aparat ! ), fac de 3 ori /saptamana impachetari la termocuverta si de alte 2 ori/saptamana fac aromoterapie si am reusit sa slabesc ( incet, dar sigur ) 10kg.Mai am de dat jos cel putn inca 10 kg dar nu mi-a mai fost niciodata rau, nu am mai lesinat si nici analizele nu arata in vreun mod dezastruos.Am un copil de crescut si prefer sa slabesc mai incet decat brusc si sa-mi distrug sanatatea!
elena
boboc
21 posturi
joi, 21.01.2010 00:28   [Raspunde]

Re:
eu mam ingrasat in timpul sarcinii 33 kg astfel incat ajunsesem cu brio la 103kg in ziua in care am nascut cand am iesit din spital aveam mai putin fix cu 8 kgdisperata fiind sa slabesc nu am alaptat mam apucat sa mananc dupa dieta pe care a tinuto nicoleta luciurezultatuleram destul de anemica in urma cezarienei mam anemiat de tot cazand intro seara cu tot cu copil in brate pe josatunci am luat hotararea dea manca normal si sanatos dar echilibrat si mai ales ponderatazi mananc numai carne slaba si peste legume facute toate la steamer binecuvantat fie acest aparat fac de 3 ori saptamana impachetari la termocuverta si de alte 2 orisaptamana fac aromoterapie si am reusit sa slabesc incet dar sigur 10kgmai am de dat jos cel putn inca 10 kg dar nu mia mai fost niciodata rau nu am mai lesinat si nici analizele nu arata in vreun mod dezastruosam un copil de crescut si prefer sa slabesc mai incet decat brusc si sami distrug sanatatea

Cum iese mancarea la steamer? Are vreun gust?
dariamidan
boboc
8 posturi
joi, 21.01.2010 00:28   [Raspunde]

elena
boboc
21 posturi
joi, 21.01.2010 00:29   [Raspunde]

Re:
eu am tinut dieta disociata si am slabit 10 kg dar ma duceam si la sala faceam aerobic de 3 ori pe saptamana a dat rezultate foarte bune si de cand nu am mai tinut dieta asta care este un mod de viata foarte sanatos nu mam mai ingrasat decat vreo 3 kg tinand cont ca mancat orice p acum am inceput din nou sa adopt acest regim de viata si din februarie incep si aerobicul caci ma face sa ma simt bine va doresc succes tuturor si merita sa incercat aceasta dieta are rezultate sigure si va mentineti si in timp nu puneti la loc repede ca la alte diete va pup geo

Eu am fost la tae-bo si n-am slabit deloc. Nu ma mai durea spatele ce-i drept...
dariamidan
boboc
8 posturi
joi, 21.01.2010 00:30   [Raspunde]

este exact ca si cum le-ai manca fierte, doar ca la steamer raman toate vitaminele si mineralele, care in mod normal prin fierbere, se distrug in mare parte.
elena
boboc
21 posturi
joi, 21.01.2010 00:33   [Raspunde]

Re:
este exact ca si cum leai manca fierte doar ca la steamer raman toate vitaminele si mineralele care in mod normal prin fierbere se distrug in mare parte

Mi-as lua si eu dar mi-e ca il folosesc o data si dupa ramane piesa de muzeu prin bucatarie. Am inteles ca pestele iese bun la steamer.
dariamidan
boboc
8 posturi
joi, 21.01.2010 00:35   [Raspunde]

asta numai tu poti hoatari, numai daca esti super hotarata sa-l folosesti isi merita banii.Nu este chiar ieftin !Unul bun costa in jur de 250-300 ron
maiacristina
boboc
2 posturi
joi, 21.01.2010 04:03   [Raspunde]

Buna ziua.Ma numesc Cristina si am 29 de ani.Toata viata mea am fost o fata slaba nedepasind 50 de kilograme.In timpul sarcinii am reusit sa iau tare mult in greutate...ajunsesem la 82 de kilograme.Am fost tare disperata.Vroiam sa scap repede de kilogramele in plus si nu stiam cum.Nu a trecut mult timp si fetita a crescut incepand sa ma solicite foarte mult.Asa a inceput dieta mea, nu aveam timp sa mananc , nu aveam timp sa ma odihnesc prea bine ...am baut doar apa , multa apa si mancare doar cand apucam.Acum Maia are 10 luni iar eu 57 de kilograme.Sunt fericita insa nu pe deplin , am celulita de care nu pot scapa usor.Sper curand sa rezolv si problema asta.Va pup.

Administrator
2 posturi
vineri, 22.01.2010 00:50   [Raspunde]

Am urmat diverse tratamente, dintre care cele mai eficiente au fost electrostimularea, drenajul limfatic si vacuumul. La acestea se adauga abonamentul la sala de fitness, masajul si reflexoterapia. Am slabit treptat, dar nu am pus la loc kilogramele pierdute.
iLeen
Administrator
74 posturi
marţi, 26.01.2010 09:57   [Raspunde]

Castigatoarele din aceasta saptamana sunt: maiacristina si dariamidan. Felicitari!

Mai sunt 6 vouchere de oferit, succes in continuare!
dariamidan
boboc
8 posturi
marţi, 26.01.2010 23:54   [Raspunde]

va multumesc mult pentru premiu,este prima oara in viata mea cand am castigat ceva!
gabriela_calota
boboc
4 posturi
joi, 28.01.2010 13:06   [Raspunde]

Mi-au trebuit cateva luni bune sa ma hotarasc sa iau pilule de slabit. Chiar ma intorsesem la birou din concediu si la cat de umflata eram un coleg ma intrebase daca "nu am ceva sa ii spun". Pe langa asta deja se indura lumea sa imi acorde loc in autobuz, crezand ca sunt insarcinata. Ei, m-am infuriat caci stiam ca orice as incerca nu merge la mine, din cauza ritmul meu alimentar, si a temerii ca nu pot sa ma adaptez la ceva restrictiv si asa m-am hotarat sa iau niste pastile chinezesti. Trebuia sa nu mai beau cafea ci multa apa si in rest sa ma autoeduc sa nu combin mancarurile grele. Si am reusit, caci in 2 luni am slabit de la 63 kg la 54 kg. A venit Craciunul si m-am cam desfatat insa am adaugat doar 2,5 kg iar acum am revenit la mancaruri usoare. Un lucru ce l-am regasit pe internet si chiar functioneaza: grapefruit chiar arde caloriile.
Kitty
boboc
18 posturi
joi, 28.01.2010 15:12   [Raspunde]

Au avut vreun efect secundar pastilele chinezesti pe care le-ai folosit? Care este perioada maxima de folosire? Da-mi si mie niste detalii te rog, sunt cam sceptica in privinta pastilelor de genul, dar daca tu spui ca au mers..
Re:
miau trebuit cateva luni bune sa ma hotarasc sa iau pilule de slabit chiar ma intorsesem la birou din concediu si la cat de umflata eram un coleg ma intrebase daca nu am ceva sa ii spun pe langa asta deja se indura lumea sa imi acorde loc in autobuz crezand ca sunt insarcinata ei mam infuriat caci stiam ca orice as incerca nu merge la mine din cauza ritmul meu alimentar si a temerii ca nu pot sa ma adaptez la ceva restrictiv si asa mam hotarat sa iau niste pastile chinezesti trebuia sa nu mai beau cafea ci multa apa si in rest sa ma autoeduc sa nu combin mancarurile grele si am reusit caci in 2 luni am slabit de la 63 kg la 54 kg a venit craciunul si mam cam desfatat insa am adaugat doar 25 kg iar acum am revenit la mancaruri usoare un lucru ce lam regasit pe internet si chiar functioneaza grapefruit chiar arde caloriile
gabriela_calota
boboc
4 posturi
vineri, 29.01.2010 13:38   [Raspunde]

Buna Kitty. Mie mi le recomandase o colega, ea le luase timp de 2 luni timp in care a dat jos cam 9 kilograme, mancand absolut normal. De la ea stiu ca ii daduse multa energie, insomnii si i se usca gura. Imi spusese ca primele zile ar fi grele, ei ii fusese cam rau dar apoi se acomodase si nu mai avusese nimic. Cand am inceput eu pastilele, mi-a spus sa fiu sigura ca am inimia, rinichii si ficatul sanatosi; ii aveam. In prima mea zi, de fel trebuie sa le iei dimineata pe mancate, pana in ora 10, seara cand am ajuns acasa am cam refulat tot ce mancasem si imi spuneam ca asta e un efect secundar, prietenul meu se speriase de mine cum aratam, dar de a doua zi imi revenisem complet si nu am mai avut nici un efect secundar. Trebuie sa bei multa apa, ca pastilele ard grasimile si tu cumva trebuie sa le elimini, band apa. Nu ai voie deloc sa mai bei cafea si alcool, caci pastilele iti dau palpitatii la inima, asa usor, nu te gandi la ceva grav. Acum depinde si de organismul fiecaruia cum reactioneaza la diferiti stimuli. De aproape 1 luna a inceput sa ia si prietenul meu si la el si mai mare norocul: nu a avut nici un efect cand le-a inceput, cam dupa saptamana a doua incepi sa slabesti, el mai are cam 9 pastile din 30 si a slabit cam 4 kg. Nu stiu daca am voie sa dau numele pastilelor aici, insa se gasesc pe un site arhi cunoscut de vanzari online si costa cam 25-30 lei, sunt niste pastilute chinezesti. Asa ca daca te simti sanatoasa tun si esti la varsta la care mai poti risca, le poti incerca insa este numai hotararea ta. Eu am luat 1 luna zilnic si a doua cutie de 30 le rarisem ca sa nu in sochez organismul, si cum am mai spus m-au ajutat sa raman la o constanta si plus sa ma invat sa mananc mai usor si sanatos. Inainte din 2-3 covrigi de la patiserie in fiecare dimineata nu eram buna de nimic. Sanatate maxima iti doresc! Gabi.
Kitty
boboc
18 posturi
vineri, 29.01.2010 14:06   [Raspunde]

Multumesc mult pentru lamuriri. Nici eu nu stiu daca poti da numele site-ului aici, dar imi poti trimite un mesaj cu acesta si numele pastilelor? As aprecia mult. Mult noroc in continuare!
Re:
buna kitty mie mi le recomandase o colega ea le luase timp de 2 luni timp in care a dat jos cam 9 kilograme mancand absolut normal de la ea stiu ca ii daduse multa energie insomnii si i se usca gura imi spusese ca primele zile ar fi grele ei ii fusese cam rau dar apoi se acomodase si nu mai avusese nimic cand am inceput eu pastilele mia spus sa fiu sigura ca am inimia rinichii si ficatul sanatosi ii aveam in prima mea zi de fel trebuie sa le iei dimineata pe mancate pana in ora 10 seara cand am ajuns acasa am cam refulat tot ce mancasem si imi spuneam ca asta e un efect secundar prietenul meu se speriase de mine cum aratam dar de a doua zi imi revenisem complet si nu am mai avut nici un efect secundar trebuie sa bei multa apa ca pastilele ard grasimile si tu cumva trebuie sa le elimini band apa nu ai voie deloc sa mai bei cafea si alcool caci pastilele iti dau palpitatii la inima asa usor nu te gandi la ceva grav acum depinde si de organismul fiecaruia cum reactioneaza la diferiti stimuli de aproape 1 luna a inceput sa ia si prietenul meu si la el si mai mare norocul nu a avut nici un efect cand lea inceput cam dupa saptamana a doua incepi sa slabesti el mai are cam 9 pastile din 30 si a slabit cam 4 kg nu stiu daca am voie sa dau numele pastilelor aici insa se gasesc pe un site arhi cunoscut de vanzari online si costa cam 2530 lei sunt niste pastilute chinezesti asa ca daca te simti sanatoasa tun si esti la varsta la care mai poti risca le poti incerca insa este numai hotararea ta eu am luat 1 luna zilnic si a doua cutie de 30 le rarisem ca sa nu in sochez organismul si cum am mai spus mau ajutat sa raman la o constanta si plus sa ma invat sa mananc mai usor si sanatos inainte din 23 covrigi de la patiserie in fiecare dimineata nu eram buna de nimic sanatate maxima iti doresc gabi
elena
boboc
21 posturi
sâmbătă, 30.01.2010 23:42   [Raspunde]

Re:
buna kitty mie mi le recomandase o colega ea le luase timp de 2 luni timp in care a dat jos cam 9 kilograme mancand absolut normal de la ea stiu ca ii daduse multa energie insomnii si i se usca gura imi spusese ca primele zile ar fi grele ei ii fusese cam rau dar apoi se acomodase si nu mai avusese nimic cand am inceput eu pastilele mia spus sa fiu sigura ca am inimia rinichii si ficatul sanatosi ii aveam in prima mea zi de fel trebuie sa le iei dimineata pe mancate pana in ora 10 seara cand am ajuns acasa am cam refulat tot ce mancasem si imi spuneam ca asta e un efect secundar prietenul meu se speriase de mine cum aratam dar de a doua zi imi revenisem complet si nu am mai avut nici un efect secundar trebuie sa bei multa apa ca pastilele ard grasimile si tu cumva trebuie sa le elimini band apa nu ai voie deloc sa mai bei cafea si alcool caci pastilele iti dau palpitatii la inima asa usor nu te gandi la ceva grav acum depinde si de organismul fiecaruia cum reactioneaza la diferiti stimuli de aproape 1 luna a inceput sa ia si prietenul meu si la el si mai mare norocul nu a avut nici un efect cand lea inceput cam dupa saptamana a doua incepi sa slabesti el mai are cam 9 pastile din 30 si a slabit cam 4 kg nu stiu daca am voie sa dau numele pastilelor aici insa se gasesc pe un site arhi cunoscut de vanzari online si costa cam 2530 lei sunt niste pastilute chinezesti asa ca daca te simti sanatoasa tun si esti la varsta la care mai poti risca le poti incerca insa este numai hotararea ta eu am luat 1 luna zilnic si a doua cutie de 30 le rarisem ca sa nu in sochez organismul si cum am mai spus mau ajutat sa raman la o constanta si plus sa ma invat sa mananc mai usor si sanatos inainte din 23 covrigi de la patiserie in fiecare dimineata nu eram buna de nimic sanatate maxima iti doresc gabi

din cate povestesti tu este vorba despre cele retrase de pe piata pentru ca aveau in compozitie sibutramina!
aveti grija ca sunt foarte periculoase si, mai nou, ilegale.
elena
boboc
21 posturi
sâmbătă, 30.01.2010 23:45   [Raspunde]

ne poti spune cum se numesc aici, nu suntem la tv!
Kitty
boboc
18 posturi
duminică, 31.01.2010 01:53   [Raspunde]

Da, am citit si eu stirea despre Mutu si dopajul
:
ne poti spune cum se numesc aici nu suntem la tv
dianalex
boboc
5 posturi
duminică, 31.01.2010 02:43   [Raspunde]

dianalex
boboc
5 posturi
duminică, 31.01.2010 02:54   [Raspunde]

si eu aveam 50 kg inainte de sarcina,pe timpul sarcinii am avut noroc am luat doar 10 kg in greutate,imediat dupa am avut ceva restrictii din partea doctorei anume paine,fainoase ,prajeli si suc.mancam multa supa de pui si iaurt..in 2 saptamani eram sub 50 kg...dar din nefericore in timpul alaptarii nu ma puteam abtine de la mancare si am luat aproximativ 25 de kg:(...eram praf si fizic si psihic,incepusem sa am tenul gras,transpiram....incepusem de nervi sa beau mult cola sau orice cu acid fumam mult...pana cand am apelat la pastile pt ca vroiam sa pierd mai mult sa pot prinde ambitie pt o noua dieta...am luat regenon din farmacie nu mi a pasat ce scria de depresii stiind ca deja eram depresiva rau:) am slabit 8 kg intr o luna...aveam insomnii dar nu ma simteam obosita ,dormeam 4 ore pe noapte dar ma trezeam ca si cum as fi dormit o luna,nu ma durea sau intepa nimic,simteam nevoia de multa apa,nu puteam sa manac mancare grasa sau sa beau suc cu acid ...cand le vedeam ma simteam ca si cum tocmai as fi terminat de mancat sau de baut din ele....m am lasat de ele dupa o luna ca o luasem cam razna cu capul...si in 3 luni am pus iar 5 kg la loc :( acum am apelat la naturiste am luat dai dai hua le i au de 2 saptamanii si am slabit 5 kg ...nu am insomnii,momentan ma simt bine...sper ca in urmatoarele 2 sapt sa mai slabesc ...ideea e ca fiind cam frig nu mai beau apa asa multa ca vara...nu pot sa beau 2 litri pe zi..:(
sport nu am timp in schimb la cat ma alearga fata prin casa tot sport se numeste pt mine:)...am incercat cu un stepper dar slabisem la picioare si burta se vedea si mai mare:)asa ca am renuntat si la ala acum e pus prin casa nici eu nu mai stiu pe unde:)nu cred ca exista femeie in ziua de azi sa nu fi luat pastile sau sa o tenteze macar sa ia....in special cine a luat multe kg in plus garantat nu are rabdarea sa stea numai cu dieta...iar cu impachetari sau alte moduri de a slabi nu si le permite toata lumea....am citit undeva ca prima cura de slabire de orice natura intotdeauna are efect mare,dupa cu cat tii mai mult in timp scade efectul ....bafta la slabit;)
oldwitch
boboc
6 posturi
marţi, 02.02.2010 08:38   [Raspunde]

Ziua buna, fete dragi, care mai rotofeie, care mai subtirele, sanatoase sa fiti si vesele, sa faceti miscare cu trupul si cu mintea, iar daca vreti, incercati si metoda oldwitch:
Se ia o dimineata de iarna, se deschide fereastra, se inspira adanc si vreo jumatate de ceas se presteaza incalzire, abdomene, aerobic usor, totul asezonat cu muzici vesele. Dansul e din partea casei!
Se continua antrenamentul muschilor faciali cu zambete in trafic, rabdare la serviciu si iar in trafic - aici intervin exercitiile de intelepciune, prin antrenarea creierului mic si-a sistemului parasimpatic:)
Se ia, la final, o seara geroasa, se merge la sala de sport un ceas si-un pic - cat mai tin bateriile, si, inainte de somn - musai o carte buna sa descreteasca fruntea pana a doua zi...
Cat despre mancare...nu va ganditi la ce nu-i voie, pregatiti cu bucurie fantezii in farfurie din ingrediente cuminti: tofu-shaorma cu lipie de secara, tiramisu din branza de vaci cu ruccola, hamburger de dovlecel cu piept de curcan, beti ceai neindulcit din sticle de sampanie si apa plata din halbe de bere.
Efect garantat! Kilo in minus, tonus in plus!
andreea_toptan
Administrator
43 posturi
marţi, 02.02.2010 10:29   [Raspunde]

Castigatorii de saptamana aceasta sunt: Oldwitch si gabriela_calota . Felicitari!
Mai sunt 4 vouchere de oferit, mult succes in continuare!
tillycuore
boboc
3 posturi
miercuri, 03.02.2010 17:38   [Raspunde]

Eu am incercat o ideta in stil rusesc.Chiar nu iti este foame sau pofta sa mananci mai mult,Intro saptamana am dat jos 4 kg.Apoi am facut 4 sedinte de vacuum ,2 de aroma-terapie,si 4 de electrostimulare la monique-center.Si va spun sincer intr-un final rezultatele au fost miraculoase.In plus ai si o piele foarte fina dupa acele sedinte.
carmen76
boboc
11 posturi
joi, 04.02.2010 02:16   [Raspunde]

La mine a functionat alimentatia obisnuita, fara dulciuri in exces, fara grasimi, multa apa, fructe, legume si vreo 8 sedinte elecrostimulare.
kamkrys75
boboc
22 posturi
duminică, 07.02.2010 00:26   [Raspunde]

Ce am eliminat din alimentatia mea:
- painea
- orice fel de carne prajita sau facuta in ulei
- prajelile in general
- dulciurile
- mezelurile
- sucurile carbogazoase
Ce mananc acum
- paste dar facute cu sos de rosii si combinat cu alte legume
- carne de pui, peste si vita doar fiarta, la gratar sau la cuptor in folie de aluminiu
- foarte multe salate, salata de ton mancam aproape zilnic pentru ca imi place foarte mult
- salate de legume combinate cu un ou fiert razalit in ea, telemea rasa, piept de pui desfacut fasii
- muraturile sunt ok dar nu in exces(2 ori pe saptamana)
- etc. mai sunt si altele.
am slabit decat 2 kg intr o luna:(
mweirina
boboc
3 posturi
luni, 08.02.2010 00:39   [Raspunde]

Buna, va spun cum am slabit eu
am nascut trei copii unu dupa altu,adica in fiecare an cite unu va dati seama cai greu sa ai grija de copiicu copii asa nu a mai trebuit sa tin regim am slabit fara sami dau seama la 27 ani am 3 copii 52 de kg.
mweirina
boboc
3 posturi
luni, 08.02.2010 00:40   [Raspunde]

Re:
buna va spun cum am slabit eu am nascut trei copii unu dupa altuadica in fiecare an cite unu va dati seama cai greu sa ai grija de copii ,cu copii asa nu a mai trebuit sa tin regim am slabit fara sami dau seama la 27 ani am 3 copii 52 de kg
Ade
boboc
14 posturi
luni, 08.02.2010 16:03   [Raspunde]

In ce a constat aceasta dieta? Nu am auzit de ea pana acum.
Re:
eu am incercat o ideta in stil rusescchiar nu iti este foame sau pofta sa mananci mai multintro saptamana am dat jos 4 kgapoi am facut 4 sedinte de vacuum 2 de aromaterapiesi 4 de electrostimulare la moniquecentersi va spun sincer intrun final rezultatele au fost miraculoasein plus ai si o piele foarte fina dupa acele sedinte
andreea_toptan
Administrator
43 posturi
marţi, 09.02.2010 09:29   [Raspunde]

Castigatoarele din aceasta saptamana sunt: heretyk2 si kamkrys75. Felicitari! Mai sunt 2 vouchere de oferit, mult succes in continuare!
kamkrys75
boboc
22 posturi
marţi, 09.02.2010 21:22   [Raspunde]

multumesc mult!!!pupici la toate fetele si bafta in continuare!
carmen76
boboc
11 posturi
miercuri, 10.02.2010 05:41   [Raspunde]

Eu facut saptamana trecuta si un tratament shock format din cavitatie, dermacel, electro in tunel termo. si merg si la sala pentru miscare activa, nu numai pasiva. oricum s-au vazut ceva rezultate in centimetri.
nykole88
boboc
1 posturi
joi, 11.02.2010 11:16   [Raspunde]

Em am slabit 20 de kg in jumatate de an datorita unor produse care m-au ajutat sa ajung la greutatea ideala.Aceste produse nu se gasesc in farmacii,doar prin colaboratori.In timpul acestui regim am avut ambitia de a ma abtine cat de cat de la dulciuri,grasimi,acidulate.Am imbinat de asemenea si cu exercitii fizice si am ajuns la rezultatul dorit.Pot spune k si acum,dupa aproape 2 ani de cand am terminat acel program,reusesc sa ma mentin,desi recunosc k mai exagerez cateodata in privinta mancarii,insa beau in continuare cel putn 2 litri de lichide pe zi si fac exercitii fizice.
Ceea ce este important este faptul k gatesc doar cu legume,nu pun knorr sau alte condimente.Si de asemenea consum fructe in loc de suc si dulciuri si evit grasimile.
Madlene
boboc
2 posturi
vineri, 12.02.2010 12:55   [Raspunde]

Alimentatia este intradevar foarte importanta. In perioada in care am tinut dieta, am eliminat pastele fainoase, painea, si dulciurile. Am mancat foarte multe fructe, evitand bananele, branza de vaci, salate de cruditati, si am cautat de beau multa apa. De asemenea, imi facusem un abonament la masaj si impachetari cu alge si a contat mult. Am slabit 4 kg si am fost tare incantata de rezultat.
In general ma feresc de sucurile dulci si acidulate, mancarea de la fast-food, care are este extrem de bogata in calorii si foarte sarata (se stie ca sarea retine apa in organism, si in felul asta suntem predispusi la ingrasare), maioneza si alune.
ghizarulelia
boboc
6 posturi
luni, 15.02.2010 00:59   [Raspunde]

Fetelor eu am reusit sa tin dieta daneza, acum multi ani , sa fie vreo 7 cred.... Intr-adevar am slabit 10 kg in 2 saptamani si nu am mai pus 2 ani nimic la loc, dar am avut grija ce mancam si , sincer ma obisnuisem sa mananc putin... Dar , in timp, datorita serviciului unde stau la calculator aproape 10 ore pe zi am inceput sa pun ceva pe la burtica... Deci trebuie sa ne miscam....sau sa ajungem pe la saloane....dar NE TREBUIE SI BANI.... Succes tuturor
andreea_toptan
Administrator
43 posturi
marţi, 16.02.2010 13:31   [Raspunde]

Castigatoarele din aceasta saptamana sunt Madlene si nykole88. Felicitari! Concursul a luat sfarsit.
bic.
boboc
1 posturi
duminică, 18.04.2010 05:59   [Raspunde]

Eu am slabit 11 Kg intr-o luna.Am inlocuit painea cu mamaliga.Am mancat foarte multe salate si supe.inainte aveam 67kg iar acum am 57kg.Cine vrea sa slabeasca trebuie sa renunte la prajeli,dulciuri si fast food.Eu am reusit.Va doresc mult succes!
ancutza34
boboc
21 posturi
luni, 19.04.2010 09:33   [Raspunde]

ancutza34
boboc
21 posturi
luni, 19.04.2010 09:40   [Raspunde]

buna,
La mine a tinut de minune curele cu Tinctura de Urzica am reusit chiar sa slabesc 10 kg dupa sarcina si bineinteles am scos fainoasele din alimentatie inclusiv painea si sucurile carbogazoase am inlocuit zaharul cu mierea asta in cafea si daca aveam pofta de ceva dulce mancam ciocolata amara. Fructele le mancam pe stomacul gol numai dimineata si incercam sa fac sport macar 2 ori pe saptamana impreuna cu fetele mele si asa am reusit ca in curs de 1 an sa dau jos 10 kg.
ancutza34
boboc
21 posturi
vineri, 23.04.2010 06:59   [Raspunde]

Re:
eu am slabit 11 kg intro lunaam inlocuit painea cu mamaligaam mancat foarte multe salate si supeinainte aveam 67kg iar acum am 57kgcine vrea sa slabeasca trebuie sa renunte la prajelidulciuri si fast foodeu am reusitva doresc mult succes

buna, o dieta un program anume?
poate imi spui si mine.
Eu am reusit sa slabesc dar problema este cum ma mentin cu toate ca am eliminat multe din obiceiele vechi
Re: Castiga vouchere in valoare de 400 ron oferite de Monique Center

2

musthave
Autentificare
Email/Username:
Parola:  
articole_noi