Castiga vouchere in valoare de 400 ron oferite de Monique Center (adaugat marţi, 12.01.2010 18:00 de iLeen )   [Raspunde]

Fiecare dintre noi a avut un moment in care ar fi facut orice sa dea jos cateva kilograme. Spune-ne ce diete ai tinut pana acum si care a fost cea care a dat rezultate, iar Monique Center te premiaza cu 10 vouchere de reducere in valoare de 40 ron pentru tratamentele de cavitatie. In fiecare saptamana se vor alege 2 castigatoare care vor profita de reducerea de 40 ron la sedinta de cavitatie sau abonamentele oferite de salonul Monique Center.
iLeen
Administrator
67 posturi
marţi, 12.01.2010 18:00   [Raspunde]

Fiecare dintre noi a avut un moment in care ar fi facut orice sa dea jos cateva kilograme. Spune-ne ce diete ai tinut pana acum si care a fost cea care a dat rezultate, iar Monique Center te premiaza cu 10 vouchere de reducere in valoare de 40 ron pentru tratamentele de cavitatie.
heretyk2
boboc
5 posturi
marţi, 12.01.2010 18:50   [Raspunde]

Eu mereu am avut o problema cu greutatea meaProblema mai putin fizica si mai mult psihica, influentata de reclamele tv, prezentarile de moda si toate filmele in care apar numai actrite slabe! (si cand ma gandesc ca le mai ingrasa in ecranul tv-ului cu 5 kg...) Am incercat mai multe metode: infometare, mult sport si la fel de multa mancare, tot felul de cure de prin reviste fara niciun rezultat, pardon avand rezultat o gastrita de toata frumusetea si un inceput de ulcer.Si de atunci am inceput vrand-nevrand sa tin regim dupa parerea mea, sa mananc sanatos dupa parerea medicilor.Si asa am slabit si am ajuns la greutatea ideala din punctul meu de vedere pt mine si inaltimea mea.Ideea e ca eu sunt multumita de mine si asta e tot ce conteaza :) deci fara prajeli, mancare de tip fast food, dulciuri, grasimi, conserve, sucuri acidulate, alcool, tutun, cafea si cu putin sport se poate.Initial am zis ca este imposibil, ca nu pot renunta la toate lucrurile dintr-o data, dar se poate, daca ai ambitie se poate.nu trebuie sa te gandesti ca urmezi o cura sau un regim ci este un nou stil de viatza.vei vedea nu numai ca vei slabi ci ca vei avea mult mai multa energie :) termin aici sa nu te plictisesc :)
iLeen
Administrator
67 posturi
marţi, 12.01.2010 19:28   [Raspunde]

Mentionam ca salonul are sediul in Bucuresti de aceea se poate intra in posesia premiului doar in Bucuresti.
alisoniaaa
boboc
9 posturi
miercuri, 13.01.2010 00:28   [Raspunde]

La viata mea am tinut multe cure de slabit, cele mai multe cu infometare...intr-adevar slabeam, dar dupa ce incheiam cura puneam pe mine dublu, pana am descoperit ca imi pot face singura o dieta , mancand sanatos, fara prajeli,bauturi carbogazoase,paine , mai putine dulciuri si multe supe de legume, mai ales supa de vraza( chiar da rezultate)Am adaugat cate o sedinta de pilates(facut acasa dupa Winsor pilates) in fiecare zi si iata ca mi-am stabilit noul mod de viata, si noua silueta.Este foarte important sa faci sport.....iar pilates este nemaipomenit, te relaxeaza, slabesti si tonifici muschii in acelasi timp
umaro
boboc
1 posturi
miercuri, 13.01.2010 06:43   [Raspunde]

folosind dieta daneza am slabit cel mai mult. e pe termen scurt, doar 2 saptamani si rezultate excelente.
pupkiss
boboc
5 posturi
miercuri, 13.01.2010 16:01   [Raspunde]

imi pare rau sa va spun asta dar de fiecare data cand am inceput sa mananc sanatos , sa fac sport , sa fac exercitii mereu ceva imi distragea atentia sa zic asa , de la lucrurile bune ! Mi-as dori foarte mult sa scap de cateva kg, sa ma simpt mai libera , dar nu cred ca voi reusi , deoarece mi se pare ca oricat as incerca nimic nu da rezultate .!!:((
heretyk2
boboc
5 posturi
miercuri, 13.01.2010 17:19   [Raspunde]

cum sa nu reusesti? nu incerca dintr-o data sa renunti la tot si sa te apuci sa faci sport, ia-o treptat.intr-o sapt renunti la fast-food, dupa ce te obisnuiesti renunti la prajeli, dupa aceea la carnea de porc si alte grasimi si tot asa...mai adaugi si putin sport si se vor duce cateva kg fara sa-ti dai seama :) nu te gandi k se vor duce peste noapte, dar in timp si perseverand vei slabi, nu tb sa fii pesimista :)
giusistan
boboc
2 posturi
miercuri, 13.01.2010 18:14   [Raspunde]

La mine a tinut dieta daneza de 13 zile- pe care nu poti s-o repeti decat o data la 2 ani.
Pana la ea am incercat cate-n luna si stele fara rezultat.
Am ramas insa cu burtica, moale dar burtica...
mbleotu
boboc
1 posturi
miercuri, 13.01.2010 23:02   [Raspunde]

Eu am reusit performanta sa slabesc de la 92kg la 65 kg. Avand probleme de sanatate ,am fost obligata sa mananc sanatos ,numai legume,fructe ,lactate slabe,peste ,carne de pui.Dimineata beam un ceai verde si peste 2 ore o cafea nendulcita La ora 11.00 macam vara o rosie,un castravete cu branza de capra si o felie de sunca de Praga,fara paine. La ora 13.00 mancam fructe(un strugure ,o para) Acasa la la ora 17 mancam o ciorbita de legume si legume fierte si de 3 ori pe saptamana carne de pui sau peste dar nu mai mare felia de carne de 100g, Seara un iaurt si un fruct. Asa am dat aproximativ 1 kg pe fiecare saptamana. Iar cand am avut praguri de stationare am tinut dieta cu apa. Se fierbe apa filtrata seara si se lasa la racit .Apoi se bea dimineata pe stomacul gol in timp de 2ore ,in prima zi 250ml apa,a doua zi 500 ml apa,a treia zi 750ml, pana se ajunge la 3l de apa bauti in 2ore. Se face o pauza de o zi se se bea apoi 2,750 l,apoi 2,500l pana se ajunge la 250ml apa. Se manca in acest timp moderat , cura cu apa dureaza 25 de zile . Asa am reusi sa slabesc in continuare .Apoi ti se micsoreaza stomacul si nu-ti mai este foame . Am renuntat si la dulciuri. Zaharul este cel mai cancerigen produs.Si am facut si sport in camera .Am o bicicleta medicinala la care pedalam circa 40 minute.Daca ati vedea fotografiile inaite de cura si dupa cura ati vedea transformarea pe care am suferit-o.
gherghina_balanica
boboc
1 posturi
joi, 14.01.2010 10:05   [Raspunde]

Re:
fiecare dintre noi a avut un moment in care ar fi facut orice sa dea jos cateva kilograme spunene ce diete ai tinut pana acum si care a fost cea care a dat rezultate iar monique center te premiaza cu 10 vouchere de reducere in valoare de 40 ron pentru tratamentele de cavitatie

Eu am reusit sa slabesc 7 kg fara o dieta anume ,dar n-am mancat paine alba,doar putina neagra,alcool deloc,cartofi,nu si nici fainoase,deloc dulciuri.
adi_lia
boboc
2 posturi
joi, 14.01.2010 10:09   [Raspunde]

In timpul sarcinii si dupa nastere am luat cam 12 kg in plus.Am reusit sa slabesc 10 kg in circa 3 luni cu dieta de 1400 calorii,acum as mai avea de dat jos vreo 2-3 kg cu acelasi regim.Acum mananc mult mai sanatos si in plus am inceput sa incap in vechile haine.
adi_lia
boboc
2 posturi
vineri, 15.01.2010 08:48   [Raspunde]

Re:
fiecare dintre noi a avut un moment in care ar fi facut orice sa dea jos cateva kilograme spunene ce diete ai tinut pana acum si care a fost cea care a dat rezultate iar monique center te premiaza cu 10 vouchere de reducere in valoare de 40 ron pentru tratamentele de cavitatie

Eu consider ca secretul in a slabi este sa mananci pe saturate acele alimente care iti plac din cele permise ( care au calorii putine).De exemplu,pe mine m-a salvat asta-vara cura de pepene rosu,iar acum iarna cea de pomelo( este foarte satios).
elena
boboc
21 posturi
vineri, 15.01.2010 09:25   [Raspunde]

Re:
requotefiecare dintre noi a avut un moment in care ar fi facut orice sa dea jos cateva kilograme spunene ce diete ai tinut pana acum si care a fost cea care a dat rezultate iar monique center te premiaza cu 10 vouchere de reducere in valoare de 40 ron pentru tratamentele de cavitatiequote eu consider ca secretul in a slabi este sa mananci pe saturate acele alimente care iti plac din cele permise care au calorii putinede exemplupe mine ma salvat astavara cura de pepene rosuiar acum iarna cea de pomelo este foarte satios

Din cate stiu eu, pepenele rosu contine doar zahar si apa. Cum ai reusit sa slabesti cu el? N-ai mai mancat nimic altceva probabil... Montignac nu zice ca este unul din alimentele permise.
elena
boboc
21 posturi
vineri, 15.01.2010 09:27   [Raspunde]

Re:
folosind dieta daneza am slabit cel mai mult e pe termen scurt doar 2 saptamani si rezultate excelente

in ce consta dieta daneza? cat ai slabit in 2 saptamani?
ALLYNA80
boboc
3 posturi
vineri, 15.01.2010 10:26   [Raspunde]

Conteaza foart mult ce si cum mananci. Este foarte important sa te abtii de la consumul de alimente bogate in zahar si grasimi si alcool. E bine sa mananci mai des si putin, sa te ridici de la masa pe jumatate satul. Foarte importante sunt condimentele in mancare, pentru ca majoritatea au proprietati carminative, digestive, ne ajuta la tranzitul intestinal. Trebuie eliminate din mancare "condimentele" de tip knorr, delikat si maggi pentru ca acestea contin E-uri.
Chimen, pieper, scortisoara, rozmarin, coriandru, ceapa, usturoiul accelereaza arderile, digestia, limiteaza pofta de mancare la cat este necesar si poti manca ceea ce vrei, inclus seara. Cantitatea de mancare consumata va fi mai mica, dar de calitate.
De asemenea trebuie sa consumam cam 2 litri lichide , apa si ceai pentru ca spala organismul. Si aici ma refer la ceaiurile din plante: foi de ceapa, sunatoare,galbenele, mesteacan, papadie. Daca aveti probleme cu stomacul puteti folosi de la plafar ceaiuri dedicate: gastric, anticolitic. De evitat ceaiurile la pliculete.
Sa va fie de folos.
Kitty
boboc
17 posturi
sâmbătă, 16.01.2010 01:19   [Raspunde]

De ce trebuie sa evitam ceaiurile la pliculet?
Re:
conteaza foart mult ce si cum mananci este foarte important sa te abtii de la consumul de alimente bogate in zahar si grasimi si alcool e bine sa mananci mai des si putin sa te ridici de la masa pe jumatate satul foarte importante sunt condimentele in mancare pentru ca majoritatea au proprietati carminative digestive ne ajuta la tranzitul intestinal trebuie eliminate din mancare condimentele de tip knorr delikat si maggi pentru ca acestea contin euri chimen pieper scortisoara rozmarin coriandru ceapa usturoiul accelereaza arderile digestia limiteaza pofta de mancare la cat este necesar si poti manca ceea ce vrei inclus seara cantitatea de mancare consumata va fi mai mica dar de calitate de asemenea trebuie sa consumam cam 2 litri lichide apa si ceai pentru ca spala organismul si aici ma refer la ceaiurile din plante foi de ceapa sunatoaregalbenele mesteacan papadie daca aveti probleme cu stomacul puteti folosi de la plafar ceaiuri dedicate gastric anticolitic de evitat ceaiurile la pliculete sa va fie de folos
angelica
boboc
1 posturi
duminică, 17.01.2010 21:33   [Raspunde]

Am 42 ani,am 1,60m,si 49kg,nu am tinut nici o cura dar in momentul cand simteam ca ma ingras aveam grija mai mare ce mancam si mai ales cat.
elena
boboc
21 posturi
luni, 18.01.2010 15:45   [Raspunde]

Re:
am 42 aniam 160msi 49kgnu am tinut nici o cura dar in momentul cand simteam ca ma ingras aveam grija mai mare ce mancam si mai ales cat

nu toata lumea are norocul tau...
andreea_toptan
Administrator
39 posturi
marţi, 19.01.2010 18:41   [Raspunde]

Castigatoarele de saptamana aceasta sunt: ALLYNA80 si mbleotu. Felicitari! Mai sunt 8 vouchere de oferit, succes in continuare celorlalte concurente!
geogeolina
boboc
4 posturi
miercuri, 20.01.2010 20:45   [Raspunde]

Eu am tinut dieta disociata si am slabit 10 kg , dar ma duceam si la sala , faceam aerobic de 3 ori pe saptamana;)
A dat rezultate foarte bune si de cand nu am mai tinut dieta asta care este un mod de viata foarte sanatos nu m-am mai ingrasat decat vreo 3 kg , tinand cont ca mancat orice :P
Acum am inceput din nou sa adopt acest regim de viata si din februarie incep si aerobicul caci ma face sa ma simt bine .
Va doresc succes tuturor si merita sa incercat aceasta dieta , are rezultate sigure si va mentineti si in timp , nu puneti la loc repede ca la alte diete ;)
Va pup, Geo
Re: Castiga vouchere in valoare de 400 ron oferite de Monique Center

1

Autentificare
Email/Username:
Parola:  
articole_noi
parteneri media
pcdepo.ro
perfectshape.ro
moniquecenter.ro