Sustine-ti fotografia, spune-ne de ce ar trebui sa castigi tu, ce elemente in tendinte exista in poza, care sunt punctele forte ale acesteia. Multa bafta!
|
andreea_toptan
Administrator
39 posturi
|
Sustine-ti fotografia, spune-ne de ce ar trebui sa castigi tu, ce elemente in tendinte exista in poza, care sunt punctele forte ale acesteia. Multa bafta!
|
andreea_toptan
Administrator
39 posturi
|
Re: sustineti fotografia spunene de ce ar trebui sa castigi tu ce elemente in tendinte exista in poza care sunt punctele forte ale acesteia multa bafta
Participa la concurs: http://www.ileen.ro/concursuri/detalii/6
|
YOLANDA
boboc
3 posturi
|
din cate stiu movul inca mai este in trend,la fel si cureaua lata care marcheaza talia..dar eu mizez mai mult pe atitudine..si in final ideea e sa te simti bine in pielea ta;)
|
mihaitza29
boboc
1 posturi
|
eu sunt adepta rochiilor lungi si negre,cel putin asta e parerea mea,la ocazii e de preferat culoarea neagra,in restul zilei prefer toate culoriile
|
maicanandreea
boboc
1 posturi
|
pentru ca poza pe care am pus-o este cu mama mea si fetita mea.
asa ca va rog sa o votati.
multumesc
|
adina
boboc
4 posturi
|
pentru ca sunt o femeie in varsat trebuie sa port fuste lungi dupa genunchi.imi plac culorile deschise.
|
romulusalina
boboc
1 posturi
|
votatima ca am nevoie de voturile voastre va multumesc
|
silviu
boboc
1 posturi
|
Ar trebui sa castig....pentru ca e ziua mea.....si n-am bani:((
|
kpsunik
boboc
2 posturi
|
trebuie sa ma votati pt k am cea mai frumoasa tinuta :)
|
kpsunik
boboc
2 posturi
|
trebuie sa ma votati pt k am cea mai frumoasa tinuta :)
|
aurelia50
boboc
10 posturi
|
Dupa mine sunt cea mai invarsta concurenta si am avut curajul sa ma confrunt cu cele tinere,dar va urez bafta la toti.
|
adealex
boboc
2 posturi
|
Eu mi-am facut cumparaturile de toamna de la Larissa Fashion , in poza postata sunt imbracata cu hainute de la Larissa F. , asa ca pt un client fidel ar trebui multe voturi ..... chiar si de la sponsori !
|
trezor
boboc
4 posturi
|
|
trezor
boboc
4 posturi
|
Sunt in trend, blazerele se poarta sezonul acesta. Tinuta mea este una casual in liniile acestei toamne.
|
trezor
boboc
4 posturi
|
Votati-ma! Dintre toate pozele postate tinuta mea este chiar cea mai in trend:)
|
antoniett
boboc
4 posturi
|
Denimul este mereu in top,iar blugii nu inseamna doar un obiect vestimentar casual, ci si unul extrem de elegant
cizmele pana la genuchi dau o nota trendy
:-)
|
cleo77
boboc
1 posturi
|
Tendinte toamna-iarna 2009-2010 …
Poza pe care am inscris-o in concurs a fost facuta anul trecut, in cea de-a doua zi de Craciun, cand am mers in vizita la rude. Asadar, in astfel de momente, eu, ca mamica a doi copilasi, optez pentru o tinuta Smart Casual ce-mi confera un aer relaxat si ingrijit.
Port niste jeansi negri, pantaloni ce nu-mi vin tocmai mulati si sunt evazati jos si lasa sa se vada botinele din piele alba cu catarama, element ce este si el in trend. Am optat pentru un pulover bleu (culoarea mea favorita) elegant, cu o broderie pe maneci, ce are un decolteu in V, un alt element in trend. Parul imi este prins in coada, ca in cazul stilului Office, in ideea unui aer ingrijit si fiindca mai tin copilasul in brate; daca ar fi desfacut, m-ar trage de par, ceea ce nu este deloc dezirabil. Port niste perle albe si un inel tot cu perle albe (se asorteaza cu cizmele si ceea ce port in par, dar nu se vede-n poza), dar am evitat sa pun si cercei pentru a evita incarcatura de prisos. Referitor la machiaj, am optat pentru culori naturale si clasice care, se stie, arata bine in orice ocazie, mai ales ca era vorba despre un machiaj de seara pentru o ocazie nepretentioasa.
Consider ca poza mea este in trend si prin faptul ca este realizata intr-un moment deosebit din viata mea si este, deci, si o poza de sezon: si bradul acela natural este un element de sezon … suntem in decembrie! Curand vom pregati fiecare din noi bradul pentru Sarbatorile Sfinte de Craciun, nu?
Urez tuturor sa aveti parte de caldura si lumina-n suflet!
|
b_varadi
boboc
1 posturi
|
Pentru ca port o rochita de sezon, iubesc distractia, hainele trendy care ma fac sa ma simt atragatoare. Orice femeie merita sa fie frumoasa si apreciata, iar eu fac tot posibilul pentru a ma simti bine!
|
m3la
boboc
2 posturi
|
pt k sunt cel mai scump bebelus si chiar daca e un concurs pt imbracamintea de sezon..noi suntem tristi si avem nevoie de voturi pt k sunt mik si din pacate am ramas singurel,doar cu mama deoaRECE tatal a ales drumul bauturii si acum in prag de sarbatori,vrem o bucurie.va pupic
|
lorenahaiduc
boboc
1 posturi
|
ar trebui sa castig eu pentru ca ador spiritul sarbatorilor de craciun,ador mirosul de brad,ador zapada:x si pentru ca poza mea se incadreaza in cerinte...toate pozele sunt frumoase si doresc succes si sarbatori fericite tutuor !!! >:d
|
|
Re: De ce sunt fashionable?
|