Cafeneaua" Ileen" (adaugat sâmbătă, 14.11.2009 07:36 de mariaileana )   [Raspunde]

M-am gandit ca ar fi frumos ca toti forum-istii sa avem un loc comun de intalnire...cum ar fi o cafenea unde la o cafea fierbinte sa stam la taclale...si unde sa facem cunostinta.... Eu sunt Maria....
Kitty
boboc
18 posturi
sâmbătă, 14.11.2009 07:50   [Raspunde]

Buna Maria, eu sunt Andreea. Pentru cafea este prea tarziu, sau cam devreme, in functie de ce planuri are fiecare seara. Dar pentru un pahar de vorba nu este niciodata o ora nepotrivita
mariaileana
boboc
19 posturi
sâmbătă, 14.11.2009 07:56   [Raspunde]

Re:
buna maria eu sunt andreea pentru cafea este prea tarziu sau cam devreme in functie de ce planuri are fiecare seara dar pentru un pahar de vorba nu este niciodata o ora nepotrivita

salut !...niciodata nu e prea tarziu pentru o cafea...incantata de cunostinta !....te pup....
Kitty
boboc
18 posturi
sâmbătă, 14.11.2009 08:10   [Raspunde]

Ce propuneri ai? Ce planuri ai?
mariaileana
boboc
19 posturi
sâmbătă, 14.11.2009 08:15   [Raspunde]

Re:
ce propuneri ai ce planuri ai

astept sugestii , ne putem cunoaste mai bine , schimba impresii , am putea face multe....
kamkrys75
boboc
22 posturi
marţi, 09.02.2010 21:16   [Raspunde]

buna,eu sunt Camelia din bucuresti am 34 ani,am intrat pe acest site in speranta ca voi gasi mamici "trancanitoare".fetelor as vrea sa stiu voi faceti fata cu brio activitatilor din gospodarie?va mai ramane ceva timp si pentru voi?eu de cand am si cel de al 2 lea copilas,nu prea mai am timp sa mi dedic....decat foarte rar si deobicei in week end cand este sotul acasa...
DOROTHEEA
boboc
11 posturi
joi, 04.03.2010 15:13   [Raspunde]

Buna,sa stiti ca nici eu nu mai am timp pentru mine si am doar un copil,ocupa tot timpul,apoi mai si gateste ,fa curat,ce sa spun dar cea mai mare fericire e cand vedem roadele muncii in copil,nu sunt degeaba.
asias
boboc
7 posturi
luni, 08.03.2010 02:25   [Raspunde]

LA MULTI ANI tuturor mamicilor si femeilor de pe site!
Re: Cafeneaua" Ileen"

1

musthave
Autentificare
Email/Username:
Parola:  
articole_noi