concusuri (adaugat vineri, 16.10.2009 13:10 de zelme ) [ Raspunde]
sunt fericita castigatoare a unui sampon nanoguard si vroiam sa multumesc echipei ileen pt premiu :D aveti concursuri interesante si premii frumoase.. tineti`o tot asa!
|
zelme
boboc
8 posturi
|
ups... nu mi-a iesit. nu vroiam sa formez un topic.. dar poate totusi vor si ceilalti castigatori sa spuna cate ceva daca tot l-am format acum... ;))
|
analis
boboc
5 posturi
|
Super concursurile ,iar produseleoferite sunt extraordinare!Bafta tuturor!
Multumim iLEEN.RO!
|
DOROTHEEA
boboc
11 posturi
|
incerc sa dau raspunsul la concursul cu rama foto si nu il accepta si cu siguranta este cel corect...de ce???????????
|
Flood
boboc
13 posturi
|
Dorotheea, la fel si eu.
|
Flood
boboc
13 posturi
|
Dorotheea, sa speram ca ILeen va vedea mesajele noastre, desi cred ca era mai bine sa postam aici :http://www.ileen.ro/forum/topic/38/5
|
andreea_toptan
Administrator
43 posturi
|
Rapunsul introdus pentru verificare este cu siguranta cel corect. Atentie, nu se cere produsul oferit cadou, ci daca exista un cadou oferit. Tineti cont de faptul ca se cere un singur cuvant.
Re: incerc sa dau raspunsul la concursul cu rama foto si nu il accepta si cu siguranta este cel corectde ce
|
Flood
boboc
13 posturi
|
Andreea, multumesc pentru raspuns. Te asigur ca am respectat conditiile amintite de tine, dar nu mi-a fost acceptat raspunsul. Dupa ce am postat aici mesajul, nici n-am mai incercat. Oricum, n-ar fi prima data... Mi s-a mai intamplat la un concurs (evident, pe acest site), care a avut loc anul trecut, sa-mi afiseze mesajul: Raspunsul este incorect, desi raspunsul era corect si, ulterior (a se citi: dupa mai multe incercari), acelasi raspuns despre care mi se spunea ca e incorect...a fost acceptat ca fiind raspuns corect. Ieri n-am putut participa, asta insa am reusit. :) Bafta tuturor!
|
Flood
boboc
13 posturi
|
Ieri n-am putut participa, astazi insa am reusit. :)
Bafta tuturor!
|
DOROTHEEA
boboc
11 posturi
|
VA MULTUMESC pentru raspuns,va doresc o zi faina
|
|
Re: concusuri
|