Castiga 10 invitatii la Lansarea Clubului Bellagio si posibilitatea de a rezerva o masa (adaugat marţi, 13.10.2009 10:59 de iLeen ) [ Raspunde]
Povesteste-ne cel mai hazliu, curios sau uimitor eveniment la care ai luat parte sau pe care l-ai vazut petrecut intr-un club, la o lansare sau un eveniment. Cel mai interesant raspuns va castiga 10 invitatii pentru el/ea si prietenii sai la petrecerea de redeschidere a portilor Clubului Bellagio in Bucuresti vineri, 16.10.09, orele 22.00 (invitat special Inna, exclusiv). De asemenea, vor avea si o masa rezervata pe numele lor. Acest concurs este pentru participantii din Bucuresti.
|
MariuSs
boboc
6 posturi
|
Betie in crush...in mod normal un baiat cand bea si i se face rau pleca la toaleta sa vomite in wc.Eu eram atat de alcoolizat incat am stat pe wc si am vomitat langa :D funny
|
Aditzuk
boboc
1 posturi
|
Cel mai hazliu moment din club s-a intamplat in aceasta vara pe litoral,in cel mai fitos club din Mamaia si anume faptul ca vreo 2 gagici "pitzipoance" aveau eticheta toalelor la vedere fara stiinta acestora sau poate era intentionat... Acestea purtau fuste extrem de scurte,insa aveau coada la spate, o eticheta.... Bineinteles tipele erau cu nasul pe sus, faceau orice sa fie remarcate si chiar reuseau asta. Sa fie oare "eticheta la vedere" un nou trend pentru pitzi? Asta e faza mea haioasa si curioasa :)
|
aurelia50
boboc
10 posturi
|
Mai demult cand era deschis HOTELUL DACIA eu care lucram acolo si deschideam localul fin vioaie ,cu alte cuvinte eram in forma la ori ce ma gandeam dar la acest lucru nu deschid usile incuiete si ce credeti ca imi zboara in fata o mata mare spaima mare la mine m-am oprit o clipa sa revin si plec mai departe sa deschid alta usa ce credeti era un om care dormea bine mersi pe masa ca un om mort,alta spaima iara ma opresc o clipa sa revin plec spre bucatarie sa deschid ce credeti ca era era un copil care deja manca pe rupte sa nu mai vorbesc mai sa pic jos de spaima ce am avut in acea zi care nu o voi uita cat voi trai 10 mai 1977 desi sunt anii buni dar nu pot sa uit.
|
iLeen
Administrator
74 posturi
|
Concursul a luat sfarsit! Castigatorul premiului este MariuSs. Va multumim ca ati participat si distractie placuta, MariuSs!
|
|
Re: Castiga 10 invitatii la Lansarea Clubului Bellagio si posibilitatea de a rezerva o masa
|