Tu te consideri frumoasa? (adaugat luni, 12.10.2009 03:56 de iLeen )   [Raspunde]

Citeste: http://www.ileen.ro/frumusete/articol/143/Ce-este-frumusetea . Ce parere ai? Te consideri frumoasa? Sau mai este nevoie de multe motive pentru a ajunge la aceasta concluzie?
iLeen
Administrator
74 posturi
luni, 12.10.2009 04:23   [Raspunde]

Ce parere ai despre tine? Te accepti asa cum esti, cu mici defecte? Sau tanjesti dupa corpul vreunei actrite?
Special K
Make-up Adviser
20 posturi
luni, 12.10.2009 10:39   [Raspunde]

Depinde de ziua (sau minutul) in care ma intrebi...:))
Cristia
boboc
4 posturi
duminică, 18.10.2009 03:29   [Raspunde]

Ma simt frumoasa atunci cand fiecare detaliu este pus la punct. Dar lacul sarit de pe o unghie sau firul dus la ciorap imi pot schimba intantaneu starea de spirit. Cu siguranta, cand ies de la coafor ma simt frumoasa... si fericita.
iLeen
Administrator
74 posturi
duminică, 18.10.2009 09:27   [Raspunde]

Dar simti diferente intre atunci cand esti fericita/trista? Te simti intr-adevar mai frumoasa, mai sigura pe tine cand ai o stare de spirit pozitiva?
Re:
ma simt frumoasa atunci cand fiecare detaliu este pus la punct dar lacul sarit de pe o unghie sau firul dus la ciorap imi pot schimba intantaneu starea de spirit cu siguranta cand ies de la coafor ma simt frumoasa si fericita
Cristia
boboc
4 posturi
luni, 19.10.2009 04:13   [Raspunde]

Cu siguranta fericirea poate fi un "accesoriu" al frumusetii. Produce modificari atat de intense la nivel psihic, incat aproape ma schimba si fizic. Si asta se vede. Evit starile proaste, incercand un soi de superficialitate si de detasare atunci cand simt ca ceva ar putea sa ma deranjeze. Cand totusi sunt intr-o astfel de stare caut sa ies din ea tocmai "lucrand" putin la aspectul meu. Da, starea de spirit pozitiva ma face sa ma simt mai frumoasa si mai ales ma face sa-mi pese cum arat.
mariaileana
boboc
19 posturi
sâmbătă, 14.11.2009 08:19   [Raspunde]

este o vorba din batrani :"nu este femeie urata , numai femeie neingrijita "...o fi ceva adevar aici....
kamkrys75
boboc
22 posturi
sâmbătă, 05.06.2010 22:58   [Raspunde]

Cred, ca fiecare femeie are frumusetea ei:)
Da, ma simt o femeie frumoasa!
Daca o femeie este amuzanta si plina de viata, va fi catalogata drept una draguta. Daca este dorita de multi barbati, este perceputa drept o femeie care arata bine, iar o femeie care se ingrijeste, care este preocupata de modul in care arata, va fi catalogata drept o femeie frumoasa.
Re: Tu te consideri frumoasa?

1

musthave
Autentificare
Email/Username:
Parola:  
articole_noi