pe cine vezi in relatie?pe tine sau pe el? (adaugat miercuri, 07.10.2009 11:41 de claudia.tm )   [Raspunde]

Sunt sigura ca majoritatea femeilor ii vad doar pe barbati, si ii venereaza dar nevoile si asipratiile tale, lumea si realitatea ta sunt diferite de nevoile, aspiratiile si realitatea lui. INTELEGI???? STOP DREAMING!!!
claudia.tm
boboc
5 posturi
miercuri, 07.10.2009 11:43   [Raspunde]

Un exemplu binevenit:
El are un vis si-l slujeste in fiecare zi, trup si suflet. Traieste ca sa-si vada visul realizat si-n rest nu-i pasa de nimic din ce-i pasa ei, cum ar fi: casatorie, copii, casa in varful muntelui, departe de civilizatie si posibile tentatii.
Relatia se desfasoara de ceva vreme, sub imperiul armoniei si al orgasmelor multiple. Toate bune si frumoase pana intr-o zi in care ea si-a recunoscut ca el nu vede lumea sub aceeasi lentila ca si a ei. Circ si scandal. Lacrimi si lesinuri. Drama in toata regula. Despartire. Santaj emotional si manipulari ieftine.
Reactia ei biologica si psihologica: intimidarea, manipularea si retragerea. Cunosti mecanismul, l-ai aplicat si tu de atatea ori. Bun.
Teama ei: gelozia - teama de a ramane singura si nevoia de a poseda: jucaria mea si numai a mea!!!
Reactia lui biologica si psihologica: Salvatorul intra in scena, isi asuma vina si responsabilitatea pentru lesinurile si lacrimile ei.
Teama lui: Sentimentul de culpabilitate: I-am distrus sufletul- nu-mi pot asuma una ca asta, eu sunt salvator , nu distrugator de suflete. Intr-un fel se crede Dumnezeu: creeaza si salveaza lumea. TREZIIIIIIIIIIIREAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA FETELOOOOOOOOOOOOOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
elena
boboc
21 posturi
joi, 15.10.2009 06:07   [Raspunde]

care era visul lui?
kamkrys75
boboc
22 posturi
joi, 11.02.2010 11:06   [Raspunde]

eu nu ma regasesc...dar nici pe sot..aici, as zice ca vorbesti de o relatie adolescentina.
Re: pe cine vezi in relatie?pe tine sau pe el?

1

musthave
Autentificare
Email/Username:
Parola:  
articole_noi