Am incercat sa raspund la concursul cu produse pentru par, dar cand sa trimit raspunsul nu este retinut si imi sare in concursul cu poza. De ce?
|
iLeen
Administrator
74 posturi
|
Exista un mecanism de extragere a castigatoarei care nu tine de niciun membru al echipei iLeen. Fiecare raspuns este o sansa. Considerati ca merita o sedinta de electrostimulare reputatia conceptului iLeen pentru a frauda pentru un user anume? Fiecare are dreptul sa participe, iar noi acordam premiile dupa un script. Nu obligam pe nimeni sa raspunda la intrebari daca nu are incredere in corectitudinea de care de altfel echipa iLeen a dat dovada pana acum. Va multumim si mult succes in continuare!
Re: cam ciudat cum poate sa castige ambele sedinte de electrostimulare aceeasi persoana care nici macar nu are atat de multe raspunsuri nas fi zis nimic daca ar fi castigat doar una as fi zis ca e norocul dar amandoua in timp ce alt user a avut de 3 ori mai multe raspunsuriadica sanse macar la o sedintatrebuia sa ma astept sa nu fie corect desi nu e un premiu foarte marefelicitari castigatoarei
|
iLeen
Administrator
74 posturi
|
Castigatoarele celor 3 sedinte de Kangoo Jumps sunt: loryrose, ivanka si dixi220. Felicitari!
|
dixi220
boboc
5 posturi
|
Multumesc organizatorilor concursului "Castiga 3 sedinte de Kangoo Jumps" pentru corectitudinea de care au dat dovada privind extragerea castigatorilor.
Sunt una din fericitele castigatoare a acestui concurs.
Sunt super incantata ca voi avea ocazia sa incerc acest minunate ghete.
Va multumesc din suflet si mult succes in continuare in realizarea de concursuri !
|
sgratius
boboc
3 posturi
|
La concursul la care se poate castiga un mp3 player, nu stiu de ce nu mai apar intrebarile. Am reusit sa raspund la 3 intrebari si apoi nu le mai gasesc in partea de jos a paginii ...
|
dixi220
boboc
5 posturi
|
As vrea sa ma inscriu la concursul "Castiga un mp3 player" dar nu apare nimic in acest sens. Ce trebuie sa fac dupa ce ma loghez?
|
iLeen
Administrator
74 posturi
|
Trebuie sa raspunzi zilnic la intrebarea care se gaseste la baza paginii, sub toti concurentii.
Re: as vrea sa ma inscriu la concursul castiga un mp3 player dar nu apare nimic in acest sens ce trebuie sa fac dupa ce ma loghez
|
lilicaG
boboc
2 posturi
|
Re: trebuie sa raspunzi zilnic la intrebarea care se gaseste la baza paginii sub toti concurentii requoteas vrea sa ma inscriu la concursul castiga un mp3 player dar nu apare nimic in acest sens ce trebuie sa fac dupa ce ma loghezquote
Usor de zis, mai greu de facut, caci uneori aceasta intrebare exista iar alteori nu... Ieri nu am avut acces la intrebare pana aseara tarziu, astazi iarasi nu apare (duminica nu a fost deloc, desi alti concurenti au punctat). Am incercat si pe alt browser si se intampla acelasi lucru. Exista cumva intentia de a ne determina sa stam mai mult pe site pt. a "pandi" cand se afiseaza aceasta intrebare sau ceva este in neregula? Multumesc.
|
sgratius
boboc
3 posturi
|
Acelasi lucru l-am spus si eu, dar nu am primit niciun raspuns ... "Ceva e putred in Danemarca", dar ... "nu ne obliga nimeni sa participam la concurs daca nu avem incredere"... asa ca ...
|
iLeen
Administrator
74 posturi
|
Motivele pentru care nu au fost intrebari afisate in acele momente tin de probleme legate de server. Ne cerem scuze pentru acest lucru si speram sa nu se mai intample. Nimeni nu a putut raspunde la intrebari in acea perioada. Multumim
|
sgratius
boboc
3 posturi
|
Mda ... Si marmota ... bla bla bla bla ...
Acum de exemplu din nou nu apare intrebarea ...
|
iLeen
Administrator
74 posturi
|
Raffaelo a castigat un mp3 player oferit de www.evomag.ro . Ne cerem scuze pentru ziua de 29.06.2010 - www.ileen.ro nu a functionat fiind supus unor modificar de mentenanta, de aceea rezultatul concursului s-a afisat astazi.
|
katinanu
boboc
1 posturi
|
La concursul "Castiga un mp3 player" a foat afisat castigator "raffaelo". Foarte ciudat deoarece nu are datele personale completate, la nume prenume scrie: raffaelo raffaelo. Chiar poate fi declarat castigator o persoana inscrisa anonim?
|
andreea_toptan
Administrator
43 posturi
|
Draga katinanu, pentru a intra in posesia premiilor se valideaza datele. Daca acest lucru nu este posibil, userul respectiv nu mai este desemnat castigator. Niciun utilizator nu are obligatia legala sa completeze toate campurile, individualizarea facandu-se pe baza adresei de email.
Re: la concursul castiga un mp3 player a foat afisat castigator raffaelo foarte ciudat deoarece nu are datele personale completate la nume prenume scrie raffaelo raffaelo chiar poate fi declarat castigator o persoana inscrisa anonim
|
shineyasiris
boboc
8 posturi
|
|
shineyasiris
boboc
8 posturi
|
Nu am fost contactata nici pana in ziua de azi . Am castigat la concursul kangoo Jumps din septembrie 2010. Rog celelalte castigatoare sa ma anunte daca ele au fost contactate. Vad ca mi s-a sters si postul pe care-l scrisesem acum cateva zile in legatura cu acest lucru. Pana la urma sunteti seriosi sau nu?
|
shineyasiris
boboc
8 posturi
|
Se pare ca s-a rezolvat, am primit mail.
|
iLeen
Administrator
74 posturi
|
Ne cerem scuze, am avut probleme cu server-ul si toate posturile incepand cu data de 30.09 au fost sterse. Multumim pentru intelegere si mult succes in continuare!
|
shineyasiris
boboc
8 posturi
|
Am castigat la Kangoo Jumps! Va multumesc si astept sa fiu contactata ! :)
|
|
Re: Concurs
|