Concurs (adaugat miercuri, 30.09.2009 08:48 de truestar_alexa )   [Raspunde]

Am incercat sa raspund la concursul cu produse pentru par, dar cand sa trimit raspunsul nu este retinut si imi sare in concursul cu poza. De ce?
iLeen
Administrator
74 posturi
marţi, 13.10.2009 10:18   [Raspunde]

Aceasta pentru ca este gresit raspunsul. Asta se intampla. Daca mai aveti intrebari la concursuri, va rog, exprimati-le aici! In plus, asteptam impresii despre premiile primite, despre desfasurarea concursurilor si sugestii! Va multumim!
Camy4u20
boboc
6 posturi
vineri, 16.10.2009 04:12   [Raspunde]

Re:
aceasta pentru ca este gresit raspunsul asta se intampla daca mai aveti intrebari la concursuri va rog exprimatile aici in plus asteptam impresii despre premiile primite despre desfasurarea concursurilor si sugestii va multumim

Care premii primite?! Am fost numita castigatoarea premiului 2 la concursul cu produse pt par si am trimis un e-mail cu datele cerute.. Ce se intampla? Astept sa ma contactati cum ati spus.
iLeen
Administrator
74 posturi
vineri, 16.10.2009 06:23   [Raspunde]

Vei fi contactata. Premiile din Bucuresti au fost deja livrate, iar pentru tara dureaza un pic mai mult. Vei fi sunata probabil sa ridici coletul.
Danyella10
boboc
3 posturi
sâmbătă, 17.10.2009 05:50   [Raspunde]

Buna ziua!
CONCURS: PRODUSE NATURA BENESSERE - acest concurs are data de incepere 12 octombrie, astazi fiind a sasea intrebare postata pentru el, de ce utilizatorul Manu C are deja 7 raspunsuri? E vreo eroare sau altceva?
Multumesc.
iLeen
Administrator
74 posturi
sâmbătă, 17.10.2009 06:03   [Raspunde]

Buna, Daniela. Intr-adevar este o eroare momentan, am urmarit toti userii care au primit un vot din cauza acestei erori si am le-am sters votul in plus. Ii vom sterge si utilizatorului Manu C votul in plus. Astazi vom rezolva si eroarea. Re:
buna ziua concurs produse natura benessere acest concurs are data de incepere 12 octombrie astazi fiind a sasea intrebare postata pentru el de ce utilizatorul manu c are deja 7 raspunsuri e vreo eroare sau altceva multumesc
alea_him
boboc
2 posturi
sâmbătă, 17.10.2009 23:38   [Raspunde]

nu vad cum pot sa intru in concurs
iLeen
Administrator
74 posturi
sâmbătă, 17.10.2009 23:44   [Raspunde]

La ce concurs? La capatul paginii, daca esti logata, ai intrebarea la care trebuie sa raspunzi pentru a participa la concurs.
Re:
nu vad cum pot sa intru in concurs
alea_him
boboc
2 posturi
sâmbătă, 17.10.2009 23:48   [Raspunde]

nu vad unde ma pot loga
nu apare intrebarea
azi poate nu vad eu bine
sunt noua pe aceasta pagina
iLeen
Administrator
74 posturi
duminică, 18.10.2009 01:22   [Raspunde]

Tu esti deja inregistrata, din moment ce ai reusit sa scrii pe forum. Intri in concurs si dai jos de tot, acolo iti va aparea intrebarea. Imediat langa intrebare ai si locul unde trebuie sa raspunzi.
mb07
boboc
1 posturi
luni, 19.10.2009 02:44   [Raspunde]

M-i se raspunde la concurs ca raspunsul este incorect.De ce?Sunt sigura ca e corect raspunsul!Poate am gresit la primul concurs,dar si la cel de-al doilea?
iLeen
Administrator
74 posturi
luni, 19.10.2009 06:27   [Raspunde]

Trimite te rog un email la ade@ileen.ro cu raspunsurile puse la cele 2 intrebari, cu mentiunea raspunsul x la concursul y si iti voi raspunde daca este corect sau nu, pentru a vedea unde este problema. Multumim
analis
boboc
5 posturi
luni, 19.10.2009 15:49   [Raspunde]

Nu trebuie sa completati la raspunsuri detaliat....ci scurt si la obiect...poate chiar un cuvant trebuie adaugat in casuta.
iLeen
Administrator
74 posturi
luni, 19.10.2009 20:53   [Raspunde]

Dupa cum scrie si in regulament, raspunsul este format dintr-un singur cuvant, sau un singur numar. nu va cuprinde pauze, precum: asd gmt.
conibear
boboc
4 posturi
marţi, 20.10.2009 10:59   [Raspunde]

in dimineata aceasta am primit pe Yahoo Messenger invite de la Nanogen. Nu cred ca este corect fata de noi, utilizatorii acestui site sa faceti publice informatiile de contact. Nu a fost un deranj mare, dar pe termen lung ne-am putea trezi cu mailul plin de spam de la diferite firme.

just saying :)

ps: sper ca mesajul sa fie primit ca un lucru constructiv si nicidecum un repros
iLeen
Administrator
74 posturi
miercuri, 21.10.2009 11:08   [Raspunde]

Re:
in dimineata aceasta am primit pe yahoo messenger invite de la nanogen nu cred ca este corect fata de noi utilizatorii acestui site sa faceti publice informatiile de contact nu a fost un deranj mare dar pe termen lung neam putea trezi cu mailul plin de spam de la diferite firme just saying ps sper ca mesajul sa fie primit ca un lucru constructiv si nicidecum un repros

A trebuit sa furnizam adresele de email, pentru ca cei inscrisi in concurs sa poata beneficia de reducere de 10% la produsele cumparate de la ei in perioada stabilita. Ne cerem scuze daca aceste detalii au fost folosite in alt scop decat s-a convenit. Oricum, s-a remediat situatia, nu se va repeta.
conibear
boboc
4 posturi
miercuri, 21.10.2009 11:08   [Raspunde]

Era vorba de situatia in care adresele de mail ar fi fost furnizate tuturor companiilor cu care dumnv. intrati in contact pentru reclame, concursuri, etc. Nu a fost nici o problema. :)

Mersi de raspuns!

Keep up the good work!
iLeen
Administrator
74 posturi
miercuri, 21.10.2009 11:45   [Raspunde]

Re:
era vorba de situatia in care adresele de mail ar fi fost furnizate tuturor companiilor cu care dumnv intrati in contact pentru reclame concursuri etc nu a fost nici o problema mersi de raspuns keep up the good work

Acest caz nu va exista. Adresele de mail se dau doar in astfel de situatii, iar daca un user nu doreste sa i se dea adresa de mail poate spune. Acestea oricum nu vor mai fi utilizate in alte scopuri decat de a verifica datele pentru oferirea unor pachete precizate in concurs. Cu placere!
celina74
boboc
4 posturi
miercuri, 21.10.2009 23:10   [Raspunde]

Re:
dupa cum scrie si in regulament raspunsul este format dintrun singur cuvant sau un singur numar nu va cuprinde pauze precum asd gmt

raspunsul de azi eu zic ca e corect ,dar totusi nu mi-l accepta ...de ce ?

ce incarcatura au microfibrele ?...electrostatica(raspuns)... gresesc oare ?...nu trebuie sa-mi spuneti raspunsul corect ,dar macar sa stiu ca e gresit
celina74
boboc
4 posturi
miercuri, 21.10.2009 23:10   [Raspunde]

Re:
dupa cum scrie si in regulament raspunsul este format dintrun singur cuvant sau un singur numar nu va cuprinde pauze precum asd gmt

raspunsul de azi eu zic ca e corect ,dar totusi nu mi-l accepta ...de ce ?

ce incarcatura au microfibrele ?...electrostatica(raspuns)... gresesc oare ?...nu trebuie sa-mi spuneti raspunsul corect ,dar macar sa stiu ca e gresit
celina74
boboc
4 posturi
joi, 22.10.2009 00:21   [Raspunde]

s-a rezolvat ..gresisem un pic eu
Re: Concurs

1

musthave
Autentificare
Email/Username:
Parola:  
articole_noi