Care este revista ta preferata? (adaugat luni, 21.09.2009 04:49 de Adelina )   [Raspunde]

Iti place sa rasfoiesti o revista buna, dar mai ales sa afli lucruri interesante din ea. Ce preferinte ai? Iti plac sfaturile despre dieta, barfele sau noile tendinta din lumea modei? Poate o enumerare a produselor din magazine?
Adelina
boboc
1 posturi
luni, 21.09.2009 04:51   [Raspunde]

Spune-ne ce preferinte ai in privinta revistelor si de ce! Asa, vor descoperi si celelalte femei, ce poate le-a scapat la o prima citire a unei reviste.
kamkrys75
boboc
22 posturi
luni, 01.02.2010 02:05   [Raspunde]

Eu citesc in mod regulat revista"lumea femeilor" pentru ca gasesc in revista articole dedicate subiectelor preferate: familia, copiii, sanatatea si frumusetea si caminul.
bobeica
boboc
37 posturi
luni, 01.02.2010 08:17   [Raspunde]

citesc beau monde, femeia, the one,avantaje etc.
elena
boboc
21 posturi
luni, 01.02.2010 14:14   [Raspunde]

Re:
citesc beau monde femeia the oneavantaje etc

si mie imi place beau monde si harpers bazaar - au chestii deosebite si interesante
Flood
boboc
13 posturi
duminică, 07.02.2010 13:53   [Raspunde]

"Science&Vie" si "National Geographic"
Ade
boboc
14 posturi
luni, 08.02.2010 16:10   [Raspunde]

Eu prefer emisiunile de pe National Geographic, Discovery-urile. Ma captiveaza si ma relaxeaza in acelasi timp. Imi distrag atentia de la toate problemele zilnice in primul rand si ma captiveaza cu emisiuni bine facute, catchy. In schimb nu imi place Animal Planet. Toate emisiunile mi se par un pic plictisitoare, desi daca as avea rabdare poate as afla lucruri interesante.

Cat despre reviste, imi plac titlurile enumerate mai sus, dar nu le cumpar periodic, cu strictete, ci doar cand imi aduc aminte.

Re:
sciencevie si national geographic
DOROTHEEA
boboc
11 posturi
duminică, 07.03.2010 02:09   [Raspunde]

As vrea sa citesc mult mai mult decat citesc,dar timpul nu imi permite,cat despre reviste preferate,sunt in general cele dedicate femeilor si cele despre stiinta..
Kitty
boboc
18 posturi
duminică, 07.03.2010 02:27   [Raspunde]

Precum? Si eu sunt interesata de stiinta, cat despre cele de femei..prefer versiunea online, precum acest site
Re:
as vrea sa citesc mult mai mult decat citescdar timpul nu imi permitecat despre reviste preferatesunt in general cele dedicate femeilor si cele despre stiinta
Re: Care este revista ta preferata?

1

musthave
Autentificare
Email/Username:
Parola:  
articole_noi