Caut telefon (adaugat luni, 31.08.2009 02:13 de Ade ) [ Raspunde]
Buna! Vreau si eu sa achizitionez un telefon, ceva micut, finut, de femei, cochet. Dar in acelasi timp sa nu fie chiar prostut, sa stie sa faca una-alta. Are cineva o sugestie? Eventual niste referinte din partea unor posesori? Ms
|
MariuSs
boboc
6 posturi
|
In principiu ceva cu touchscreen si sa fie subtirel. Nokia de preferat,sa aiba si camera si 3G, si sa citeasca documente si alte prostii ar fi ideal pentru facultate. Iti recomand Xpres Music 5800, 5530, 5230(un pic mai slabut).
|
MariuSs
boboc
6 posturi
|
Si by the way...la 5800 iti da si o husa frumusica. Sa-l stapanesti sanatoasa.
|
Ade
boboc
14 posturi
|
Ok, dar 5800 e totusi maricel. Caut ceva mai cochet, sa il pot scoate la o rochita
|
elena
boboc
21 posturi
|
io mi-am luat asus p552 si sunt multumita in mare parte. Arata bine, are touch screen, sistem de operare, partea proasta e ca l-am luat de la orange si nu are wifi sau nu are driver pentru el, si o interfata pusa de orange pe care daca o scoti iti pierzi garantia ... mi-as fi luat iphone dar mi s-a parut prea scump. Oricum, e cel mai chic la ora actuala :D
|
Ade
boboc
14 posturi
|
Mi se par totusi mari... Mai micut caut.:D Nimeni?
|
Goe
boboc
1 posturi
|
HTC Diamond 2 :) cel mai nou si mai chic
|
Ade
boboc
14 posturi
|
Ce poti sa-mi spui in privinta softului? Diamond1 era cam...incet, sa-i spunem asa. Se observa imbunatatiri?
|
MariuSs
boboc
6 posturi
|
htc in general are probleme cu softu...se restarteaza ...se blocheaza . Plus ca se misca greu ceea ce stiai deja. Asta o stiu de la diferiti proieteni care au htc si din zvonuri. Nu am avut si nici nu o sa am vreodata. Io raman la Nokia. E lider in domeniu asta.
|
truestar_alexa
boboc
1 posturi
|
Nokia N79. Este f feminin, eu il am pe cel alb, insa exista si varianta pe gri. Are capacul din spate intersarjabil si il porti asorta la imbracamintea ta. La cel alb primesti capac turcoaz, verde si maro. Eu sunt f multumita, are 3G, ma tine bateria mult( peste4 zile) memorie 4GB si tot ce vrei. Cauta-l pe net pt mai multe informatii. Sa-mi spui daca ti-a placut.
|
Ade
boboc
14 posturi
|
Re: nokia n79 este f feminin eu il am pe cel alb insa exista si varianta pe gri are capacul din spate intersarjabil si il porti asorta la imbracamintea ta la cel alb primesti capac turcoaz verde si maro eu sunt f multumita are 3g ma tine bateria mult peste4 zile memorie 4gb si tot ce vrei cautal pe net pt mai multe informatii sami spui daca tia placut
E foarte interesant si dragut. Imi place ca este subtire, sau cel putin pare. Si daca spui ca tine intr-adevar bateria 4 zile, este ceva. Nu m-a mai tinut bateria la un Nokia de multi ani atatea zile. O sa il am in vizor, ca o optiune. Ms de pont
|
xbrother
boboc
1 posturi
|
HTC diamond2 recomand ptr fetele care au tendinta de a scapa telefonul pe jos. Un HTC diamond rezista trecerea unei masini direct pe display. Deci .. ce mai asteptati ?
|
|
Re: Caut telefon
|