Brands (adaugat vineri, 21.08.2009 01:33 de iLeen )   [Raspunde]

Care este brandul de imbracaminte preferat? Aveti preferinte diferinte in functie de tipul obiectului cumparat?
MariuSs
boboc
6 posturi
marţi, 01.09.2009 11:26   [Raspunde]

Daca e sa fim snobi incepem sa enumeram...armani d&g si altele. In principiu ce iti place si ce ti se potriveste. Nu cred k fiecare brand are un stil fix. Toate brandurile scot modele multe, pentru toate stilurile.
Ade
boboc
14 posturi
marţi, 01.09.2009 13:18   [Raspunde]

Atunci te intreb eu altceva, daca o dai cu snobisme si cu generalisme. Care este brandul de la care ti se potrivesc cele mai multe haine, al carui stil este cel mai apropiat cu ce cauti tu si de la care, daca ai intra intr-un punct de vanzare, ai gasi cam ce ai cauta.
elena
boboc
21 posturi
marţi, 01.09.2009 23:59   [Raspunde]

nine west,muzette si aldo pentru genti si pantofi, bsb,guess,mario,zara, mango,lee cooper, etc pentru hainute. Momentan cam atat ma duce buzunarul :D
MariuSs
boboc
6 posturi
luni, 07.09.2009 11:43   [Raspunde]

La incaltaminte ... Adidas ca au avut modelu porsche design. Si le-am avut pe multe dintre ele.Haine..nu stiu Zara,Pull`nBear am cateva. In principiu nu ma uit la sigla magazinului. Ma uit la calitatea produsului si la model.
zelme
boboc
8 posturi
vineri, 11.09.2009 05:14   [Raspunde]

da, nine west sunt tari apropos de incaltaminte, eu una sunt fana :D iar la imbracaminte nu fac nazuri, ideea e ca brandul inseamna si calitate.... asa ca la o tura de shopping trec mereu prin mall`uri sa vad ce mai e nou.
Kitty
boboc
18 posturi
miercuri, 16.09.2009 01:12   [Raspunde]

Hmm...branduri.. Nu stiu ce sa spun, este dificil. Mie imi trebuie la incaltaminte un calapod foarte comod si nu vreau sa port ce gasesc la tot orasul in picioare. Deci, de aici apar dificultati. As prefera sa platesc in plus pentru acest privilegiu. Si la haine merg pe acelasi principiu. Nu imi plac firmele ieftine, recunosc, dar nici nu am preferinte, depinde de ce modele gasesc.
raluca
boboc
4 posturi
sâmbătă, 19.09.2009 08:49   [Raspunde]

Re:
hmmbranduri nu stiu ce sa spun este dificil mie imi trebuie la incaltaminte un calapod foarte comod si nu vreau sa port ce gasesc la tot orasul in picioare deci de aici apar dificultati as prefera sa platesc in plus pentru acest privilegiu si la haine merg pe acelasi principiu nu imi plac firmele ieftine recunosc dar nici nu am preferinte depinde de ce modele gasesc

pai acum mai depinde si unde cauti...
Kitty
boboc
18 posturi
sâmbătă, 19.09.2009 10:20   [Raspunde]

Nu iti imagina ca ma duc in Europa :) Prin Mall, pe la reprezentantele din oras de firme , rezonabil, depinde de cat ma tine buzunarul in perioada respectiva
VOLMERS
boboc
2 posturi
vineri, 09.10.2009 21:48   [Raspunde]

Re:
daca e sa fim snobi incepem sa enumeramarmani dg si altele in principiu ce iti place si ce ti se potriveste nu cred k fiecare brand are un stil fix toate brandurile scot modele multe pentru toate stilurile

poarta accesorii unicat create de designeri !
Astazi si maine 10 - 11 octombrie,va invitam la Muzeul de istorie al Bucurestilor unde creatiile handmade realizate de artisti plastici va vor incanta privirea.
ramona022
boboc
3 posturi
luni, 15.02.2010 14:30   [Raspunde]

Indiferent de brand, conteaza mult sa respecti tendintele , de accea pt idei de noi tinute, accesati : http://keepingupwithglamfashion.blogspot.com/2010/02/fashion-week-christian-siriano.html
Re: Brands

1

musthave
Autentificare
Email/Username:
Parola:  
articole_noi