Montignac (adaugat marţi, 18.08.2009 11:11 de elena )   [Raspunde]

Eu am incercat cu success Monti, am slabit vreo 6 kg in 3 luni dar m-am cam saturat de regimul alimentar, nu mai stiu ce sa mananc. aveti idei? voi ati incercat??
zelme
boboc
8 posturi
vineri, 11.09.2009 05:16   [Raspunde]

sincera sa fiu nu prea ma incanta dietele de nici un fel. cea mai buna dieta este miscarea!! dar si la acest capitol sunt lenesa :)) cu reteta motignac am inteles ca slabesti cam 10% din greutatea initiala, mai mult de atat nu e sanatos.
claudia.tm
boboc
5 posturi
miercuri, 07.10.2009 11:37   [Raspunde]

oua fierte, branza, lapte cu 0,5% grasime, salate de orice fel fara maioneza si carne de porc .... fasole, mazare, cartofi fierti, copti ... tot felu de ierburi :)))) si mai sunt si altele .... aaa sa nu uitam de iaurturi cu cereale inauntru de secara .... aia dimineata ... deci sunt destule ...
adrian
Administrator
1 posturi
miercuri, 07.10.2009 15:04   [Raspunde]

Re:
oua fierte branza lapte cu 05 grasime salate de orice fel fara maioneza si carne de porc fasole mazare cartofi fierti copti tot felu de ierburi si mai sunt si altele aaa sa nu uitam de iaurturi cu cereale inauntru de secara aia dimineata deci sunt destule

e ok ce zici tu, insa fara cartofi.
claudia.tm
boboc
5 posturi
luni, 12.10.2009 04:49   [Raspunde]

ba e ok si cu cartofii ... cel putin mie imi fac bine... si ii mananc in mai multe combinatii :)
elena
boboc
21 posturi
miercuri, 14.10.2009 01:17   [Raspunde]

Re:
ba e ok si cu cartofii cel putin mie imi fac bine si ii mananc in mai multe combinatii

incearca sa renunti totusi la cartofi, slabesti mult mai repede
bobeica
boboc
37 posturi
miercuri, 03.02.2010 02:25   [Raspunde]

pe langa renuntarea la cartofi care contin glucide trebuie sa renunti si la paine, exclus fac si dulciurile, cafea daca vrei sa bei sa fie decofeinizata doar cu zaharina sau fara zahar, sa consumi multa carne de peste facuta la gratar, de pui, de porc, sa renunti la pastele fainoase, sa consumi lapte si iaurt cu continut mic in grasime, branza este buna, maionezele dar nu cele grase sunt bune.
bobeica
boboc
37 posturi
miercuri, 03.02.2010 02:27   [Raspunde]

este o dieta care iti cere multa rabdare si sa renunti la placerile care le-ai avut adica fara ciocolata, inghetata, pizza, shaorma sau covrigii care ii gasesti la strada .
bobeica
boboc
37 posturi
miercuri, 03.02.2010 02:28   [Raspunde]

si sotul meu incearca aceasta dieta nu este usor deloc .
Re: Montignac

1

musthave
Autentificare
Email/Username:
Parola:  
articole_noi