Lipsuri, sugestii, sfaturi (adaugat luni, 17.08.2009 16:53 de iLeen ) [ Raspunde]
Sunt un site in devenire, astept sugestiile tale!
|
Flood
boboc
13 posturi
|
Ar fi grozav sa existe posbilitatea de editare a mesajelor postate pe Forum.
|
angy1984
boboc
5 posturi
|
De ce nu pot sa trimit o poza?
Incerc sa particip la un concurs si trebuie sa trimit o poza dar nu reusesc.
|
iLeen
Administrator
67 posturi
|
Re: de ce nu pot sa trimit o poza incerc sa particip la un concurs si trebuie sa trimit o poza dar nu reusesc
primesti o eroare? daca da, spune-ne ce eroare
incearca sa uploadezi o poza pana in 2MB
|
angy1984
boboc
5 posturi
|
Am rezolvat. Multumesc. Erau pozele mai mari de 2 MB.
Mai am o intrebare: poti sa-ti votezi propriile poze?
Normal nu, dar astept raspunsul dumneavoastra.
|
andreea_toptan
Administrator
39 posturi
|
Re: am rezolvat multumesc erau pozele mai mari de 2 mb mai am o intrebare poti sati votezi propriile poze normal nu dar astept raspunsul dumneavoastra
Da, te poti vota si singura (in limita a 1 vot pe zi )
Bafta!
|
asias
boboc
7 posturi
|
Salut! Am constatat ceva pe alte forum-uri , din pacate si aici. Am participat la concursul :"Castiga o lenjerie intima pentru luna martie!". Pe 26.02 am postat raspunsul meu, bun, rau, nu stiu , era al meu si era din suflet. Am constatat astazi ca o alta utilizatoare a postat exact acelasi raspuns, pe 07.03.2010.
Vreau sa intreb : nu verifica nimeni raspunsurile? Adica e neplacut. Bine, bine, ea nu are o parere proprie si copiaza una dar eu cred ca ar trebui eliminate din concurs raspunsurile copiate.Daca l-a copiat din greseala, imi pare rau, cred ca l-ar fi refacut pana acum.
Multumesc!
|
andreea_toptan
Administrator
39 posturi
|
Buna ziua,
Fiecare raspuns este citit de un administrator si se constata cand cineva copiaza raspunsul altui utilizator, sau doar fragmente din acesta. Acel utilizator este descalificat, dar nu ii stergem raspunsul din pagina concursului. Este eliminat direct din competitie.
Re: salut am constatat ceva pe alte forumuri din pacate si aici am participat la concursul castiga o lenjerie intima pentru luna martie pe 2602 am postat raspunsul meu bun rau nu stiu era al meu si era din suflet am constatat astazi ca o alta utilizatoare a postat exact acelasi raspuns pe 07032010 vreau sa intreb nu verifica nimeni raspunsurile adica e neplacut bine bine ea nu are o parere proprie si copiaza una dar eu cred ca ar trebui eliminate din concurs raspunsurile copiatedaca la copiat din greseala imi pare rau cred ca lar fi refacut pana acum multumesc
|
asias
boboc
7 posturi
|
Multumesc! Nu pentru ca a fost eliminat, ci pentru raspunsul promt pe care l-am primit.
O zi usoara!
|
|
Re: Lipsuri, sugestii, sfaturi
|