Contul meu
Email/Username:
Parola:
Inregistrare
Am uitat parola
cauta
HOME
DRAGOSTE & SEX
FASHION
SHOPPING
DIETA
FRUMUSETE
SANATATE
PUBLICATII
GOSSIP
GASTRONOMIE
MAMICI
HOROSCOP
CASA & GRADINA
VACANTA
SOCIAL
FORUM
Propune o tema de discutie
(adaugat luni, 10.08.2009 22:25 de
iLeen
) [
Raspunde
]
Vrei sa propui un subiect care nu se regaseste in lista forumurilor? Posteaza un mesaj iar unul dintre administratori iti va prelua cererea!
Re: Propune o tema de discutie
Autentificare
Email/Username:
Parola:
Inregistrare
Am uitat parola
Totul despre sex 2
'Sex and the City 2' readuce prietenia si pasiunea pentru moda a celor 3 prietene Carrie (Sarah Jessica Parker), Samantha…
Amor la Roma
Beth, o tanara din New York cu un program foarte incarcat este anuntata de sora ei ca se marita cu un italian pe care il…
Recompensa cu bucluc
Milo Boyd (Gerard Butler), un vanator de recompense primeste misiunea de a aresta si a aduce in fata justitiei o femeie…
Scapat de sub control
Detectivul criminalist Thomas Craven de la Departamentul de Politie din Boston este in centrul acitunii in 'Edge of the…
Daybreakers
In anul 2019, o epidemie necunoscuta a lovit Pamantul si o mare parte din populatie a fost transformata in vampiri. Oamenii,…
Spionul din vecini
Bob Ho (Jackie Chan), un super-spion CIA sub acoperire, se decide sa renunte la cariera pentru a se casatori cu iubita lui…
Ce-o fi cu sotii Morgan?
"Ce-o fi cu sotii Morgan?" este o comedie ce prezinta un cuplu de succes din Manhattan, adica Meryl si Paul Morgan , care…
The Wolfman (Omul Lup)
Larry se întoarce la acasa cu scopul de a se împăca cu tatăl său. Indrăgostindu-se de patroana unui magazin…
Un film care cu siguranta a dat lovitura! James Cameron, ajutat de efecte speciale, dansatori, muzicieni, actori, designeri…
Saga Amurg: Luna Noua
Saga Amurg: Lună Nouă, cel de-al doilea film al celebrei serii Amurg, surprinde idila dintre vampir şi o muritoare. Pe…
Laptopuri
Cadouri de Lux